• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

09.09.2022

17:57

DRAMA U CRNOJ GORI! Rus i Nemac nestali kod Bara

ATV/pixabay

Balkan

DRAMA U CRNOJ GORI! Rus i Nemac nestali kod Bara

Podeli vest

Nakon što su poleteli paraglajderom sa vrha Vrsute, juče ujutro dvojici stranih državljanina gubi se trag

Kako Novosti saznaju, jedan od njih je ruski, a drugi nemački državljanin. Supruga ruskog državljanina je prijavila nestanak u četvrtak veče.

Prema njenim rečima, oni su krenuli na Vrsutu u četvrtak ujutru, pre šest sati, sa namerom da se spuste paraglajderom. Nakon toga, više nisu bili u kontaktu i ona je prijavila nestanak. Pripadnici Službe zaštite i spasavanja rano jutros su izašli na Vrsuti, međutim, loši vremenski uslovi prekinuli su na nekoliko sati potragu za nestalim.

Iz Službe zaštite i spasavanja Aco Vulević kazao je da su oko podne pripadnici ove službe ponovo krenuli na teren u nadi da će pronaći dva čoveka, čiji je nestanak prijavljen.

Sletanje paraglajderom sa Vrsute nije odobreno. Vrh Vrsuta je 1183 metra nadmorske visine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PETKOVIĆ: Prištini nije stalo do sudbine nestalih
Politika

PETKOVIĆ: Prištini nije stalo do sudbine nestalih

Današnje istupanje predstavnika Privremenih institrucija samouprave u Prištini na Međunarodni dan nestalih pokazuje da njima nije stalo ni do sudbine nestalih, ni do rešavanja ovog pitanja, već isključivo do napada na zvanični Beograd, kaže direktor Kancelarije za KiM Petar Petković

30.08.2022

17:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija