• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2022

11:48

SVET SE NALAZI U POTPUNOM NEREDU, PITANJE JE HOĆE LI EU PREŽIVETI KRIZU! Dodik: Dobro je što nismo dozvolili da izgubimo policiju!

Tanjug/Jadranka Ilić

Balkan

SVET SE NALAZI U POTPUNOM NEREDU, PITANJE JE HOĆE LI EU PREŽIVETI KRIZU! Dodik: Dobro je što nismo dozvolili da izgubimo policiju!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je potpuno jasno da jedino Republika Srpska ima kapacitet samoodrživosti u BiH i koliko je bilo ispravno što nije dozvolila da zbog priče o ulasku u EU izgubi svoju policiju

- Svet se nalazi u potpunom neredu. Živimo novu realnost, gde se Zapad nalazi u liderskom deficitu, a globalni poredak se kreće ka multipolarnosti, koju predvode Rusija, Kina i mnogi drugi - istakao je Dodik.

On je rekao da je Evropska unija nekada predstavljala najbolje mesto za život, a sada se vidi da se i to promenilo.

- Pitanje je da li će EU uspeti da reši svoju sistemsku krizu - napisao je Dodik na Instagramu.

Sada se vidi, istakao je, koliko je bilo ispravno što pre deset i više godina nismo dozvolili da zbog priče o ulasku u EU izgubimo našu policiju, koja je bedem u odbrani Republike Srpske.

- Nama je Republika Srpska na prvom mestu i potpuno je jasno da jedino Srpska ima kapacitet samoodrživosti u BiH - naveo je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOMŠIĆ: Hrvati ne mogu u snage EUFOR-a u BiH!
Balkan

KOMŠIĆ: Hrvati ne mogu u snage EUFOR-a u BiH!

Nakon informacija da bi Vojska Hrvatske mogla da uzme učešće u snagama Eufora u BiH, hrvatski član predsedništva BiH Željko Komšić, koji je u to telo izabran glasovima Bošnjaka, poručio je da je to neprihvatljivo

13.09.2022

09:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17