• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

14.09.2022

18:17

UŽAS U HRVATSKOJ! Dete upalo u korito sušare za kukuruz, nije mu bilo spasa!

Pixabay

Balkan

UŽAS U HRVATSKOJ! Dete upalo u korito sušare za kukuruz, nije mu bilo spasa!

Podeli vest

U mestu Poljana kod Lipika u Požeško-slavonskoj županiji danas je poginulo dete

Prema prvim informacijama PU požeško-slavonske, dete staro šest godina je nakon pada u korito od sušare za kukuruz reanimirano, ali nažalost, povrede su bile toliko teške da nije preživelo. 

Dete rođeno 2016. godina palo je danas poslepodne u korito u Ulici braće Salača u Poljani u Požeško-slavonskoj županiji i preminulo.

Neslužbeno "MojPortal.hr" saznaje da je reč o devojčici koju je na mestu događaja pokušala reanimirati ekipa Hitne medicinske pomoći, ali curici, nažalost, više nisu mogli pomoći. Sve se navodno dogodilo u dvorištu porodičnee kuće u kojoj je devojčica živela.

Uskoro još opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija