• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

01.10.2022

08:12

U BiH počela predizborna tišina

Tanjug

Balkan

U BiH počela predizborna tišina

Podeli vest

U BiH je počela predizborna tišina pred sutrašnje opšte izbore, a trajaće do zatvaranja biračkih mesta, sutra u 19 sati

Biraju se članovi Predsedništva BiH, nove skupštine kantona, parlamenti entiteta, parlament BiH i članovi Predsedništva BiH.


Na biračkom spisku za opšte izbore je 3.368.666 glasača, od kojih će 63.264 glasati putem pošte.
U Republici Srpskoj biraće se predsednik i potpredsednici Srpske, 83 poslanika Narodne skupštine i 14 poslanika Predstavničkog doma parlamenta BiH, navodi RTRS.


Biračka mesta biće otvorena sutra od 7 do 19 sati.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Cvijanović jasna: Nameravam da pobedim na izborima!
Balkan

Cvijanović jasna: Nameravam da pobedim na izborima!

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da namerava da pobedi na predstojećim izborima u BiH 2. oktobra i da je po tom pitanju optimistična, te dodala da će nastaviti da brani status Republike Srpske u skladu sa Ustavom

30.09.2022

18:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija