• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2022

11:14

Izetbegović veruje u njegovu i pobedu SDA!

AP Photo/Armin Durgut

Balkan

Izetbegović veruje u njegovu i pobedu SDA!

Podeli vest

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) i kandidat za bošnjačkog člana Predsedništva BiH, Bakir Izetbegović, nakon glasanja na Opštim izborima novinarima je rekao da veruje u pobedu i promenu u pozitivnom smislu u tom najvišem državnom telu

- Ja ću, ako Bog da, da pobedim i uđem u Predsedništvo. Mislim da će se konstelacija promenti u pozitivnom smislu, da će biti manje onih koji prave probleme, a nešto više razumnijih snaga - rekao je Izetbegović koji je na biračko mesto u Osnovnoj školi "Nafija Sarajlić" došao sa suprugom Sebijom.

Očekuje da će će se bošnjačka dijaspora u većem broju odazvati na ovim izborima.

Misli da će njegova SDA dobiti veću podršku u odnosu na prošle izbore.

Na pitanje kako se danas oseća, odgovorio je: "Otprilike kao ovaj dan, veselo i sunčano".

Građani BiH danas glasaju na Opštim izborima na kojima biraju predstavnike vlasti na svim nivoima - u državi, Federaciji BiH i Republici Srpskoj.

Izetbegović je pozvao birače da daju glas onima koji će, kako kaže, voditi razumniju politiku, neće blokirati institucije, stvarati krizu i terati omladinu iz BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dodik: Spoljna politika BiH se raspala
Balkan

Dodik: Spoljna politika BiH se raspala

Izjava ministarke spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Bisere Turković u vezi sa referendumom o priključenju Rusiji četiri oblasti u Ukrajini dokaz je da se spoljna politika BiH raspala, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik

01.10.2022

15:34

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija