• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2022

09:13

DODIK OPTUŽIO IZBORNU KOMISIJU: Tužilaštvo mora da se pozabavi vašim kriminalnim radnjama!

Tanjug/AP

Balkan

DODIK OPTUŽIO IZBORNU KOMISIJU: Tužilaštvo mora da se pozabavi vašim kriminalnim radnjama!

Podeli vest

Milorad Dodik tražio je da prebrojavanje glasova bude javno, pred kamerama

Predsednik SNSD-a i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Centralna izborna komisija BiH od imenovanja nema legitimitet, a sada ni kredibilitet.

Na pitanje Srne da prokomentariše to što je CIK protiv njega podneo prijavu Tužilaštvu BiH i SIPA zbog, kako je navedeno, "verbalnog napada na članove CIK-a, a zbog kojeg neki od njih osećaju da im je ugrožena bezbednost", Dodik je rekao da u danima kada pod političkim uticajem svojih članova donose protivzakonite odluke, oni stižu čak da se bave i akterima izbora podnoseći prijave protiv njih.

Lider SNSD-a je naglasio da umesto da utvrde da li je član CIK-a Vanja Bjelica Prutina, protivno zakonu, imala sastanak sa liderom SDS-a Mirkom Šarovićem i da li je autentična prepiska koja "kruži" društvenim mrežama, a u kojoj se članstvo PDP-a zahvaljuje drugom članu CIK-a Jovanu Kalabi, najavljujući ponavljanje izbora, CIK BiH se bavi izjavama Milorada Dodika.

„Ako u ovom provizorijumu od države postoji "P" od prava i pravde, gospodo iz CIK-a, svi ćete završiti u Tužilaštvu koje bi moralo da se pozabavi vašim kriminalnim radnjama”, poručio je Dodik, prenosi SRNA.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija