• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

23.10.2022

15:55

HOROR U SARAJEVU! Maloletne unuke osumnjičene da su zadavile svoju baku

Balkan

HOROR U SARAJEVU! Maloletne unuke osumnjičene da su zadavile svoju baku

Podeli vest

U Sarajevu se desilo ubistvo. Reč je o starijoj osobi, a za ubistvo su osumnjičene njene maloletne unuke. Policija je uhapsila i maloletnika koji je bio prisutan u istoj prostoriji gde se desio zločin

Navodno su zajedno konzumirali alkohol, te je je došlo do svađe između maloletnica i njihove babe, te su je one udavile. U prvi mah mislilo se da je reč o prirodnoj smrti, ali nakon obdukcije koja je obavljena utvrđeno je da je žena ubijena.

Da se desilo ubistvo potvrdio je za portal Avaza i Mirza Hadžiabdić, portparol MUP Kantona Sarajevo.

Imajući u vidu da policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, sprovode intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo ubistva starije ženske osobe, u ovom momentu, u interesu istrage, ne možemo dati više informacija – kazao je portparol Hadžiabdić.

Kako se nezvanično saznaje, u prostorijama MUP u toku saslušanja maloletnih osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23