• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

30.11.2022

07:00

SUPRUGA LIDERA DPS NE ŠTEDI NA GARDEROBI! Milova žena u prsluku i džemperu od 5.593 EVRA!

Balkan

SUPRUGA LIDERA DPS NE ŠTEDI NA GARDEROBI! Milova žena u prsluku i džemperu od 5.593 EVRA!

Podeli vest

Lidija Đukanović, supruga lidera DPS Mila Đukanovića, podržala je proteste podrške crnogorskom predsedniku u velikom stilu - obukla je prsluk i džemper marke 'dior' koji koštaju bezmalo 5.593 evra!

Đukanovićeva žena fotografisana je na skupu pristalica DPS pod sloganom 'Ima nas', koji već treći put izlaze na ulice tražeći vanredne parlamentarne izbore.

Pljačka

Kad narod opljačkate za više od deset miliona evra, to je 2.500 ovih prsluka u kojima Lidija brani fotelju muža
Dražen Živković, glavni urednik crnogorske Prva TV

 Razlog za proteste je to što Đukanović ne želi da mandat za sastave nove vlade poveri Miodragu Lekiću (kandidatu kojeg su podržali Demokratski front, Demokrate i URA), posle čega je parlamentarna većina izmenama Zakona o predsedniku tu nadležnost prenela na crnogorski parlament.

Foto: AP PHOTO

Milo i Lidija Đukanović

Moj ugao

JAKOV MILATOVIĆ LISTA 'EVROPA SAD'
Ovo je najbolja slika partije koja stoji iza protesta, taj prsluk košta deset minimalnih zarada. Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori iznosile taman koliko ovaj prsluk.

Kako prenose podgorički mediji, Milo Đukanović nije bio na protestu, ali je zato na ulici bila njegova supruga Lidija. Predsednikova žena nosila je 'dior' prsluk, koji, kako tvrde novinari, košta čak 4.293 evra. Skupoceni prsluk Lidija Đukanović upotpunila je džemperom iste marke, čija je cena oko 1.300 evra.

I dok se Milo i Lidija Đukanović nisu oglašavali ovim povodom, Dražen Živković, glavni urednik crnogorske Prva TV, kaže da je ovde reč o 'odbrani fotelja i opljačkanog novca'.

Da se ja pitam

VLADISLAV DAJKOVIĆ SLOBODNA CRNA GORA
Milova Lidija u 'dior' prsluku od 4.300 evra. Ovako se 'brani' država od Srba i drugih nepoželjnih elemenata!

- Patriotizam svakako nije kad na protestu za 'odbranu države' nosite prsluk koji košta više od 4.000 evra i džemper čija je cena veća od 1.000 evra. A šta je kršenje Ustava? To je kada narod opljačkate preko neustavnih akciza za gorivo i uzmete im više od deset miliona evra. To je 2.500 ovih prsluka u kojima prva dama Crne Gore brani fotelju svoga muža. I u tom kršenju Ustava učestvovali su svi oni koji sada sa ulice 'brane' Ustav. Da nije tragično, bilo bi smešno. Ali ovde tragedija i komedija odavno idu ruku podruku - ističe Živković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija