• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/nezavisne

04.12.2022

10:21

ON JE UHAPŠEN U BANJALUCI! Osumnjičen da je ubio kolegu, mogući motiv SVAĐA ZBOG DEVOJKE?

printscreen

Balkan

ON JE UHAPŠEN U BANJALUCI! Osumnjičen da je ubio kolegu, mogući motiv SVAĐA ZBOG DEVOJKE?

Podeli vest

D. M. (36) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u Bulevaru Vojske Srbije u Banjaluci nožem ubio A. B. (28)

Jezivo ubistvo dogodilo se u petak oko 19.40 časova, dok je D. M. uhapšen nekoliko stai kasnije u kući. Nakon hapšenja sproveden je u Okružno javno tužilaštvo.

Kako javljaju "Nezavisne novine"osumnjičeni je u zgradu Tužilaštva doveden uz jake mere obezbeđenja. 

- Nakon što ga ispita postupajući tužilac, odlučiće o predlogu za pritvor. D.M. je osumnjičen da je A.B. hladnokrvno izbo nožem u banjalučkom naselju Borik - navode lokalni mediji. 

Foto: Pixabay

Rotacija ilustracija

Prema navodima drugih medija, ubica i ubijeni su zajedno radili u jednoj IT firmi u Banjaluci, a veruje se da je motiv ubistva sukob zbog devojke. 

SVE SNIMLJENO NA VIDEO-NADZORU

Ubistvo mladića su snimile kamere video-nadzora i na snimcima se vidi da napadač trči za žrtvom preko ulice te ga sustiže, ubada nožem s leđa i obara. Na snimcima se vidi da je napadač zatim prišao mladiću koji je ležao te ga ubo nekoliko puta nožem snažnim zamasima. Nakon toga je pobegao, a žrtva je ostala da leži.

Sve je započelo u blizini jednog Tržnog centra.

- A. B. je bežao od ubice sve do benzinske pumpe, gde je pao, a osumnjičeni ga je hladnokrvno izbo nožem dok je ležao na zemlji - navode mediji.

Nakon zločina ubica je bacio crvenu jaknu, koju je nosio na sebi i ona je pronađena u jednom kontejneru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija