• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/vecernji

06.12.2022

17:41

TVRDI DA SE NIČEG NE SEĆA! Oglasili se meštani koji su spasili HRVATSKE PILOTE - LEŽAO JE NA ZEMLJI, NIJE ZNAO GDE SE NALAZI!

Printscreen/Youtube/Facebook/icv.hr

Balkan

TVRDI DA SE NIČEG NE SEĆA! Oglasili se meštani koji su spasili HRVATSKE PILOTE - LEŽAO JE NA ZEMLJI, NIJE ZNAO GDE SE NALAZI!

Podeli vest

Kod Voćina u Virovitičko-podravskoj županiji nešto pre 14 sati srušio se avion MiG-21, a piloti su se prilikom pada katapultirali i obojica su pronađeni živi

Prema rečima direktorke vatrogasne službe Mateje Fras Venus, vatrogasci u Voćinu su odmah izašli na teren i krenuli ka mestu pada aviona. Dolaskom do mesta događaja ugasili su požar na olupini aviona. Novinari portala icv.hr razgovarali su s meštankom Voćina Anđom Ašić koja je pomogla prvom pilotu. 

"Izašao je iz šume dezorijentiran. Rekao je kako se ničeg ne seća i da je bila magla. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć, koji su brzo došli i pružili mu pomoć" – rekla je meštanka Ašić.

Drugog pilota pronašao je Mika Matić iz Voćina koji je pomogao spasiteljima da se snađu u nepristupačnom području.

"Krenuo sam da pomognem jer sam video da helikopter preleće ovo područje. Ponudio sam pomoć spasiteljimaj jer se snalazim u ovom području. Tako sam i prvi stigao do pilota. Ležao je na leđima. Živ, ali povređen" – rekao je meštanin Matić.

Ispričao je kako je čuo jak prasak i da je odmah nakon toga krenuo prema mestu nesreće. 

"Odmah je došao vojni helikopter, znao sam da će ga i oni odmah locirati" – ispričao je Matić. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djuro

pre 1 godinu

Do 1996. godine Voćin je bio srpsko selo, a Srbi većina u Slavoniji. Tako je bilo vekovima. Ustaše su 1942. godine žive zapalili 250 duša u pravoslavnoj crkvi.

jna

pre 1 godinu

OBAAAA..OBAA SU PALAAA...OBAAAA!!!!!!...KURWATI DA LI VAM JE TO POZNATO...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija