• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2022

22:25

Osumnjičenom za napad na Kneževića zadržavanje do 72 sata

Balkan

Osumnjičenom za napad na Kneževića zadržavanje do 72 sata

Podeli vest

Osumnjičenom za napad na jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića određeno je zadržavanje do 72 sata, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Kako je navedeno, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je krivični predmet protiv I.G. (34), prenosi RTCG.
- Danas oko 15.15 časova poslanik Milan Knežević je pristupio u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica i podneo prijavu protiv osoba koje su mu, kako je naveo, danas na Aerodromu Podgorica uputile uvredljive reči i pokušale fizički da ga napadnu, a napad je sprečio njegov lični vozač - navode iz policije.


Državni tužilac u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu naložio je da se I.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. 

- U odnosu na ostale aktere događaja ceniće se postojanje prekršajne odgovornosti - dodaje se u saopsstenju.


Knežević je danas napadnut na Aerodromu Podgorica, nakon čega je u Centru bezbednosti Podgorica podneo prijavu protiv počinilaca. 


Knežević je ocenio da je reč o politički motivisanom napadu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija