• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/atvbl

08.12.2022

10:48

UHAPŠEN zbog PRETNJI ĆAMILU DURAKOVIĆU!

Beta

Balkan

UHAPŠEN zbog PRETNJI ĆAMILU DURAKOVIĆU!

Podeli vest

A.Dž. iz Srebrenice uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pretio potpredsedniku Republike Srpske Ćamilu Durakoviću

“Policijski službenici PS Srebrenica su 07.12.2022. godine su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je lice A.DŽ. iz Srebrenice upućivalo pretnje opasne po život licu Ć.D.”, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

A.Dž. je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje bezbednosti.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, područna kancelarija Srebrenica koji je naložio dostavljanje izveštaja o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje bezbednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija