• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24sata.hr

24.12.2022

19:47

DEDA MRAZA IZULI IZ CIPELA! Neverovatna ŠORKA u Hrvatskoj! Nije se znalo ko koga udara (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Balkan

DEDA MRAZA IZULI IZ CIPELA! Neverovatna ŠORKA u Hrvatskoj! Nije se znalo ko koga udara (VIDEO)

Podeli vest

Grupa od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 sati uz reku Savu na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir.

Izbila je masovna tuča u kojoj je prema snimku najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenosi 24.satahr.

- Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić - rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

 

 

U jednom trenutku muškarac obučen u Deda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaleteo pa ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u bijeg, a "Deda Mraz" je ostao da leži.

Policija je upoznata sa događajem, ali dok su tamo stigli svi akteri su se razbežali.

- Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predati na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, radnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mestu događa osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

- Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica - dodao je Kovačević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 1 godinu

Oči povadili da Bog da, ološ hrvatski ! ! ! !

Pera

pre 1 godinu

E, pa to su original hrvati. Kad nemaju srbina pri ruci, oni se ubijaju izmedju sebe. Važno je da ste za dom spremni, rodoljubi jedni. Samo nastavite tako, ubijajte se izmedju sebe. Amin.

Miro

pre 1 godinu

Zar Hrvatijanci ne zovu Deda Mraza Bata Božićnjak ili je to sad nekorektan naziv zbog EU?

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija