• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

05.01.2023

08:48

HOROR U ZAGREBU! Muškarac SEKIROM napao BEBU I BIVŠU ŽENU, detetu NIJE BILO SPASA, podleglo STRAVIČNIM POVREDAMA!

Balkan

HOROR U ZAGREBU! Muškarac SEKIROM napao BEBU I BIVŠU ŽENU, detetu NIJE BILO SPASA, podleglo STRAVIČNIM POVREDAMA!

Podeli vest

Muškarac (41) sinoć kasno u Zagrebu, na Kozari putu, napao je sekirom bivšu ženu (41) i dete (1,5)

Kako neslužbeno saznaje Jutarnji, sinoć oko 20.30 sati došlo je do porodične svađe. G.P. je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka sa detetom. Izbila je žestoka svađa tokom koje je muškarac ženu i bebu staru jednu i po godinu napao oštrim predmetom. 

Oboje su hitno prebačeni u jednu zagrebačku bolnicu, međutim detetu nije bilo spasa uprkos intenzivnim naporima lekara. Napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a potera je završena na zaobilaznici gde je na njega naletelo auto. Okolnosti pod kojima se to dogodilo još nisu poznate, a on je preminuo na mestu.

Iz zagrebačke policije su saopštili da će o slučaju uskoro izdati saopštenje jer je policijski uviđaj u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog napada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kojo

pre 1 godinu

https://www.danas.rs/vesti/politika/humoreska-sa-narucenim-pitanjima-kako-je-izgledao-vucicev-osvrt-na-pisanje-nemackih-novina/

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija