• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

10.01.2023

14:37

PRETUČEN SIN BRANA MIĆUNOVIĆA! Povredio ga pripadnik SAJ Crne Gore, NA SVADBI SLOMIO MU VILICU

Balkan

PRETUČEN SIN BRANA MIĆUNOVIĆA! Povredio ga pripadnik SAJ Crne Gore, NA SVADBI SLOMIO MU VILICU

Podeli vest

Đorđe Mićunović, sin Brana Mićunovića pretučen je u Nikšiću, a prema nezvaničnim informacijama, njega je, kako se sumnja, napao jedan pripadnik crnogorske policije, tačnije Specijalne antiterorističje jedinice (SAJ).

Prema rečima našeg izvora upoznatog sa slučajem, sve se dogodilo pre oko mesec dana na jednoj svadbi u Crnoj Gori.

- Đorđe i njegovo društvo bili su na svadbenom veselju i došlo je do određenih čarki. Navodno, u jednom trenutku su počeli da provociraju jednog funkcionera i tada je skočilo njegovo lično obezbeđenje. Navodno, među pripadnicima obezbeđenja bio je i jedan pripadnik SAJ. On je nekoliko puta udario Mićunovića - navodi naš izvor i dodaje da je Mićunović zadobio teške povrede.

- Slomljena mu je bila vilica - navodi izvor upoznat sa detaljima.

Podsetimo, Branislav Brano MIćunović je kontroverzni crnogorski biznismen, više puta je hapšen i dovođen u vezu sa kriminalom.

Ime Branislava Mićunovića se, inače, decenijama unazad pominje u mafijaškim, bezbednosnim i poslovnim krugovima. On je 6. januara 2021. godine uhapšen u Budvi zbog ilegalnog držanja oružja, ali je 48 sati nakon hapšenja, izašao iz policijskog pritvora, jer tužiteljka nije ni tražila određivanje pritvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija