• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/klix.ba

15.01.2023

12:02

STIGLA KAZNA ZA GNUSNO SKANDIRANJE! Ekipa koja je uzvikivala "UBIJ SRBINA" IZBAČENA sa SARAJEVSKOG TURNIRA!

printscreen

Balkan

STIGLA KAZNA ZA GNUSNO SKANDIRANJE! Ekipa koja je uzvikivala "UBIJ SRBINA" IZBAČENA sa SARAJEVSKOG TURNIRA!

Podeli vest

Dečja ekipa iz Splita čiji su članovi na fudbalskom turniru koji se igra na Ilidži skandirali "Ubij Srbina" je sankcionisana i u budućnosti neće učestvovati na ovom takmičenju, potvrdili su organizatori

Turnir je danas nastavljen nakon incidenta kada je u hotelu na Ilidži napadnuta grupa iz Beograda u kojoj su bili roditelji dece koja igraju za FK Zvezdara.

Ekipa Zvezdare je donela odluku da nastavlja učešće na turniru.

Pored gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, ekipu je u hotelu posetio i ministar kulture i sporta Samir Avdić koji je Beograđanima pružio podršku i uputio im izvinjenje uz poruku da je u Sarajevo svako dobrodošao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savan

pre 1 godinu

Kada već šute njihovi politički pokrovitelji iz Evrope,neka su se barem oglasili domaćini i naši susjedi i donjeli jedinu pravu odluku,poslati ih u Split na hlađenje malodobnih glava usijanih od savjeta njihove starije subraće

Dragan

pre 1 godinu

Neverovatno koliko su roditelji ove male dece fašisti kad su tako malu decu naučili da tako monstruozni mrze Srbe.

NM

pre 1 godinu

SVE SAM VIDEO ALI DA DECA OD 10 GODINA PEVAJU "UBIJ SRBINA"...NEMA STA RODITELJI SU IH DOBRO NAUCILI ZA ZIVOT.

Ako je tako

pre 1 godinu

Ako je tako, ondak su u Bosni bolji nego Hrvati

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija