• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2023

14:13

NAMERNO PROVOCIRA! Štrbac opleo po MILANOVIĆU: Radi po sistemu "TOPLO-HLADNO", prvo KAŽE ŠTA MISLI, a onda...

Beta/Printscreen

Balkan

NAMERNO PROVOCIRA! Štrbac opleo po MILANOVIĆU: Radi po sistemu "TOPLO-HLADNO", prvo KAŽE ŠTA MISLI, a onda...

Podeli vest

Predsednik dokumentaciono informacionog centra "Veritas" Štrbac izjavio je danas da je svaka izjava aktuelnog hrvatskog predsednika Zorana Milanovića slikovita, provokativna i dvosmislena

"Dugo pratim Milanovića i nijedna njegova izjava nije do kraja jednosmerna. Drugi deo rečenice je uvek kontradiktoran prvom. Veoma je slikovit, provokativan, ide po sistemu toplo - hladno", kazao je Štrbac za Tanjug.

On je dodao da Milanović od kad je izabran ima podršku 75 odsto javnog mnjenja i da je on trenutno najpoznatija ličnost u hrvatskoj politici. Po tvrdnjama Štrbca narod voli Milanovića jer u svojim nastupima govori ono što misli.

"Zaboravljamo da je na početku izjave rekao da priznaje nezavisnost Kosova, pa zatim da je kasnije dodao da je prekršeno međunarodno pravo. To nije diplomatski, ali je ljudski, zato ga narod voli", rekao je Štrbac.

On smatra da će se Milanović kandidovati za naredne predsedničke izbore koji su u Hrvatskoj za dve godine. Komentarišući reakcije srpske javnosti Štrbac je rekao da ne treba zaboraviti da je ranije bilo dosta negativnih komentara upućenih Srbiji od strane hrvatskog predsednika, te primećuje da narod, posebno naš, uzima iz njegovih izjava ono što nas direktno interesuje.

"Nekada je to ono što nam ide u prilog, a nekada nije tako", dodaje on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija