• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

05.02.2023

23:02

ZA SRBIJU BI OVO BILO SJAJNO! MANDIĆ, NOVI PREDSEDNIK CRNE GORE! Front ubeđen, Milogorci, ali i svi ostali nemaju šanse protiv Andrije!

Printskrin Facebook/DF

Balkan

ZA SRBIJU BI OVO BILO SJAJNO! MANDIĆ, NOVI PREDSEDNIK CRNE GORE! Front ubeđen, Milogorci, ali i svi ostali nemaju šanse protiv Andrije!

Podeli vest

Povodom predsedničkih izbora koji su zakazani za 19. mart ove godine, jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da nema dilemu da će Andrija Mandić biti novi predsednik države.

 - Mislim da su izbori 30. avgusta 2020. godine pokazali da je moguće pobijediti DPS i Mila Đukanovića, a nakon toga i svi lokalni izbori govore da je DPS u trendu pada - kazao je Knežević.

Naveo je da će kandidat koalicije „Za budućnost Crne Gore" i Demokratskog fronta Andrija Mandić sigurno biti u drugom krugu nasuprot kandidata DPS-a.

- Za sad još ne znamo ko je kandidat DPS-a, ali nemamo dilemu da će Andrija Mandić biti novi predsjednik Crne Gore, jer je zaslužila da krene jednim normalnim putem - naveo je Knežević.

Knežević je u Jutarnjem programu Televizije Prva kazao da se Crna Gora nalazi u jednoj institunacionalnoj krizi.

- Vlada u tehničkom mandatu Dritana Abazovića više vlada nego u punom mandatu. Abazović odbija da učestvuje u razrješenju krize na način da se izabere nova vladda i imenuje mandatar Miodrag Lekić jer smatra da on ovako može plus beskonačno da funkcioniše na poziciji premijera u tehničkom mandatu - istakao je Knežević.

Objasnio je da je DF imao ponudu za Abazovića da zajednički formiraju novu vladu.

- Ta vlada je trebala da se formira do 19. januara, međutim Abazović je to odbio. U međuvremenu 19. januara po Ustavu su raspisani izbori za predsjednika Crne Gore i sad je u toku predizborna tematika ko će da budu kandidati - naveo je Knežević.

Istakao je da je koalicija „Za budućnost Crne Gore" i Demokratski front jedini politički savez koji u ovom trenutku definitivno zna da je njihov kandidat Andrija Mandić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Mandić predsednik? Nema šanse. Predsdnik Crne Gore će biti kandidat "Evropa sad", koga će podržati i DPS Mila Đukanovića. Ovo je već dogovoreno sa ambasadom SAD-a.

Nidzo

pre 1 godinu

Sa cime se Vas dvojica zaludjujete? Pa Vas vise ni Srbi ne glasaju,jer da se Vi pitate sjutra bi se zaratilo . Prestanite da sanjate

sj

pre 1 godinu

Pa kad lepo izaberete čoveka, on da zakletvu i prva zemlja u koju dođe bude Srbija a prva odluka da podnese Skupštini zahtev za povlačenje priznanja tzv. Kosova. Samo na taj način će ubediti sve da je pravi čovek za obavljanje funkcije predsednika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija