• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/novosti

11.02.2023

11:45

DPS POPIO ŠAMARČINU U NIKŠIĆU! Propao opoziv Kovačevića: Ovo je naznaka KRAJA MILOVE PARTIJE!

Balkan

DPS POPIO ŠAMARČINU U NIKŠIĆU! Propao opoziv Kovačevića: Ovo je naznaka KRAJA MILOVE PARTIJE!

Podeli vest

Predsednik Opštine Nikšić Marko Kovačević iz Nove srpske demokratije, ostaje na toj funkciji!

Odbornici Skupštine opštine Nikšić, nisu razmatrali predlog za njegovo razrešenje koji je podnelo 18 odbornika opozicije, jer je ta tačka skinuta sa dnevnog reda na predlog odbornika koalicije "Za budućnost Nikšića", javljaju Novosti.

Predlog za razrešenje Marka Kovačevića podneo je Evropski tim za Nikšić, čija je okosnica DPS zbog "nepoštovanja Ustava Crne Gore, povrede suvereniteta i teritorijalnog integriteta, izdaje državnih interesa, urušavanja ugleda države Crne Gore i poniznog i sluganskog odnosa prema institucijama druge države", prilikom posete Skupštini Srbije u decembru prošle godine.

- Sve vreme diskriminisan sam samo po nacionalnoj osnovi. Ovo je ugrožavanje prava naroda kojem ja pripadam i zbog toga što neko ugrožava naša prava ja se neću nikome izvinjavati. Naprotiv, vrlo ću se usprotiviti tome i ubuduće. I naravno da nećemo dozvoliti da srpski narod ili bilo koji drugi narod u Nikšiću ili Crnoj Gori bude diskriminisan na ovaj način - kazao je Kovačević, koji je naglasio da je u pitanju kampanja i propaganda:

- Mislim da je ovo naznaka kraja DPS-a u Crnoj Gori pogotovo zbog toga što sada idu predsednički izbori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija