• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/atvbl

17.02.2023

15:02

UČITELJICA MARIJA KRENULA NA POSAO, PA STRADALA ISPRED KUĆE! Banjaluka u šoku nakon vesti o pogibiji sugrađanke, ostavila je upaljen auto...

V.J

Balkan

UČITELJICA MARIJA KRENULA NA POSAO, PA STRADALA ISPRED KUĆE! Banjaluka u šoku nakon vesti o pogibiji sugrađanke, ostavila je upaljen auto...

Podeli vest

Banjalučanka Marija Buzadžija (44), učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u ovom gradu poginula je jutros kada ju je pregazio automobil koji se pokrenuo

Do tragedije je došlo u 06.58 ispred proodične kuće u naselju Pavlovac.


"U Ulici Radenka Lolića, Grad Banjaluka, dana 17.02.2023.godine, oko 06.58. časova, došlo je do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke 'opel', kada je smrtno nastradala Buzadžija Marija, rođena 1979.godine iz Banjaluke", saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.
Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija jela  koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Kolege su sa tugom i nevericom dočekale vest.

– Ona i suprug rade u ovoj školi. Marija je predavala četvrtim razredima. Nismo znali šta da radimo, ali smo na kraju odlučili da pozovemo roditelje i decu pustimo kući. Ovo je nezapamćena tragedija – ispričala je prijateljica nastradale učiteljice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija