• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2023

18:47

MILATOVIĆ JEDVA SAČUVAO GLAVU NA RAMENIMA! Komite htele da linčuju kandidata "Evropa sad"! Incident na Cetinju (VIDEO)

youtube.com/printscreen

Balkan

MILATOVIĆ JEDVA SAČUVAO GLAVU NA RAMENIMA! Komite htele da linčuju kandidata "Evropa sad"! Incident na Cetinju (VIDEO)

Podeli vest

Grupa građana Cetinja protestuje ispred Sportskog centra gde bi trebalo da bude održana tribina predsedničkog kandidata Jakova Milatovića.

Oni se protive održavanju promotivnog skupa koji je zakazan za danas.

Prilikom dolaska Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta - dok je Milatović sa svojim obezbeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja.

Čuli su se povici  Ua! Ovo je izdaja", uz psovke i uvrede.

Podsetimo, Jakov Milatović je sinoć učestvovao u debati na TVCG, gde je rekao da poštuje kanonski nepriznatu Crnogorsku pravoslavnu crkvu na čijem čelu se nalazi raščinjeni sveštenik Miraš Dedeić.

- Što se verskih zajednica tiče, poštujem svaku versku zajednicu u Crnoj Gori uključujući i Crnogorsku pravoslavnu crkvu - kazao je Milatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

A zar je mogao da je sacuva na nekom drugom mestu nego na ramenima?

ratko

pre 1 godinu

stoka komitska smrdljiva milova na robiji je njima mesto a ne na slobodi

Dragi

pre 1 godinu

Iznad Cetinja or'o klikče, dobro doša' Milo, naš novi-stari predsedniče!

Rade R

pre 1 godinu

Ništa čudno! Nije prvi put da vidimo ustaštvo u crnoj gori! Milogorci su gore ustaše od ustaša! Ima bolesnika!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija