• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

19.03.2023

12:05

MANDIĆ GLASAO U PODGORICI: Pred nama je novo poglavlje! (VIDEO)

Anel Grbović

Balkan

MANDIĆ GLASAO U PODGORICI: Pred nama je novo poglavlje! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednički kandidat Andrija Mandić (DF) glasao je na predsedničkim izborima na biračkom mestu u OŠ "Branko BožoviĆ" u Podgorici.

Mandić je izjavio da je danas veliki dan za Crnu Goru i da je obaveza da se nastavi tamo gde se stalo 30. avgusta 2020. godine.

- Posle velike pobede na lokalnom nivou, gde je parlmentarna većina preuzela gotovo sve opšine ostalo je još ovo jedno važno mesto sa koga će ubuduće da se kreira politka pomirenja, politika okrenuta svim građanima Crne Gore, politika snažne borbe protiv korupcije i organizovanog  kriminala i politika koja će da podstiče ekonomski razvoj Crne Gore - poručio je Mandić.

On je poručio da će se raskinuti sa dosadašnjom praksom korupcije i organizovanog kriminala u Crnoj Gori i da će se ponovo uspostaviti Crna Gora koja će poštovati ljude koji vredno rade i koja otvara svoja krila "za svakog svog sina".

Mandić je rekao da će svi biti ravnopravni - Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati:

- U Crnoj Gori će biti razvnopravni svaki građanim, sa sudovima koji će deliti pravdu u skladu sa zakonom i ustavom.

On je najavio i nove investicije da se uposle i oni na birou, ali i iz regona koji traže posao u Crnoj Gori.

- Pred nam je novo poglavlje, hoćemo i želimo da gradimo budućnost oslonjenu na poštovanju u tradicije - rekao je Mandić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija