• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2023

07:48

(VIDEO) NEMA VIŠE DPS-a, MILO, LOPOVE, MILO, LOPOVE! Ovako se sinoć slavilo na ulicama Crne Gore, hit pesma u Milatovićevom izbornom štabu

Printscreen

Balkan

(VIDEO) NEMA VIŠE DPS-a, MILO, LOPOVE, MILO, LOPOVE! Ovako se sinoć slavilo na ulicama Crne Gore, hit pesma u Milatovićevom izbornom štabu

Podeli vest

Jakov Milatović novi je predsednik Crne Gore. On je na jučerašnjim izborima pobedio Mila Đukanovića i tako ga "skinuo" sa vlasti nakon 33 godine.

Milatović je u drugom krugu predsedničkih izbora osvojio 58,9 odsto glasova, dok je Đukanović ostvario rezultat od 41,1 posto.

Nakon završenog glasanja i prebrojavanja glasova, Milo Đukanović se prvi obratio građanima i priznao poraz. 

Završeni su izbori u Crnoj Gori. Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem. Čestitam Jakovu Milatoviću, želim mu da bude uspešan predsednik - rekao je sinoć Đukanović.

Nešto kasnije obratio se i novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

-  Večears je noć koju smo čekali više od 30 godina. Večeras je Crna Gora napravila jedan odlučan korak napred. Rekla je zbogom ovom prevaziđenom režimu  Đukanovića i napravila korak ka evropskoj Crnoj Gori i neka nam je sa srećom - rekao je Milatović.

Članovi Milatovićeve stranke prekidali su govor pesmom "Nema više DPS-a, Milo, lopove, Milo, lopove".

Poslupajte hit iz ozbornog štaba Jakova Milatovića:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Knežević Zoran

pre 1 godinu

Kažu da je obraćanje Mila Djukanovića, posle njegove političke "sahrane" bilo KOREKTNO?! A, šta mu je preostalo? To je najveća lopuža, koju je iznedrila balkanska nesreća. Čovek, koji je poput zmije menjao "kožu" kad god mu je to odgovaralo. Bio je komunista pa antikomunista. Bio je protiv NATO-a, pa zagriženi zaljubljenik u tu "mirnodopsku i humanitarnu" organizaciju, bio je čovek koji je jahao na kosovskom mitu da bi medju prvima priznao "nezavisnost" te kvazi države, bio je veliki Srbin a potom bolesni antisrbin, kome se politika i život svodio na stalnim izlivima mržnje prema Srbiji, bio je sledbenik SPC pa potom njen fanatični protivnik, koji je pokušao da uradi ono što nisu uspele ni Osmanlije, bio je neko ko je uspeo da poseje neverovatno seme razdora izmedju dva najbliskija naroda, odnosno, izmedju istog naroda, pokušavao je da bude "otac" nove nacije, koja ne bi bila ni crnogorska ni srpska već nešto iznad toga, jednom rečju, bio je gospodar Crne Gore, odnosno, vlasnik celokupne flore i faune. Došao mu je kraj. Njegova korektnost može da bude samo pandan neverovatnom licemerju i pokušaju da se preko te "korektnosti" ponovo preporuči i vrati na "PRESTO". Da ponovo zagospodari nožem i pogačom. Da "reže" neposlušne i udeljuje svojim dvorjanima i slugama. Bilo, NE POVRATILO SE.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17