• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

03.04.2023

08:31

KO JE NOVA PRVA DAMA CRNE GORE? Sa Jakovom ima troje dece, retko se viđa u javnosti, svojom lepotom privukla ogromnu pažnju medija!

Tanjug

Balkan

KO JE NOVA PRVA DAMA CRNE GORE? Sa Jakovom ima troje dece, retko se viđa u javnosti, svojom lepotom privukla ogromnu pažnju medija!

Podeli vest

Supruga predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Milena Milatović, rekla je ranije danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

Milatović se ne viđa često s porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Supruga novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović, rekla je tokom izbornog dana da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

- Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje neguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova danas - rekla je Milatović odgovarajući na pitanje da li je povećanje životnog standarda u prethodnom periodu koje se dogodilo u vreme vlade u kojoj je njen suprug bio ministar nešto što će opredeliti građane da glasaju za njega.

 

Foto: Tanjug

Jakov Milatović i Milena Milatović

Ona je Jakovu rodila troje dece, Saru, Anu i Davida.

Šta poseduje Jakov Milaković?

Prema podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara. Milatović u penzionom fondu ima 85.000 evra, a na tekućem računu 7.000 evra.

Milatovićeva supruga je zaposlena u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove, na tekućem računu drži nešto više od 3.000 evra, a u decembru je zaradila 909 evra. Vlasnik je i automobila "reno megan" iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 evra koji vraća u ratama od po 452 evra mesečno.

Crnogorski političar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, prema preliminarnim rezultatima, pobedio je u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori. Njegov protivkandidat bio je Milo Đukanović.

Milatović je veliko iznenađenje ovih izbora i dok se o njegovom političkom životu zna i piše, o njegovom privatnom životu nema mnogo podataka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MOŽE LI JAČE, SVI SU TU JAKOV, MANDIĆ, DANILOVIĆ, ABAZOVIĆ, BEČIĆ, KRIVOKAPIĆ... Slika koja je razgalila srca svima u Crnoj Gori, ali i u Srbiji i regionu! Eh, da je tu i Amfilohije...
Balkan

MOŽE LI JAČE, SVI SU TU JAKOV, MANDIĆ, DANILOVIĆ, ABAZOVIĆ, BEČIĆ, KRIVOKAPIĆ... Slika koja je razgalila srca svima u Crnoj Gori, ali i u Srbiji i regionu! Eh, da je tu i Amfilohije...

Večeras je noć koju su Crnoj Gori čekali više od 30 godina. A slika koja je razgalila srca svima u Crnoj Gori, ali i u Srbiji i regionu jeste što su na pobedničkom obraćaju novog predsednika Crne Gore bili svi - Andrija Mandić, Dritan Abazović, Goran Danilović... Viđen je i bivši premijer Zdravklo Krivokapić, ali i mnogi drugi...

02.04.2023

22:57

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija