• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/vijesti

05.05.2023

13:32

U NEDELJU DAN ŽALOSTI U CRNOJ GORI! Abazović: Moguće da će biti dva dana žalosti!

EPA

Balkan

U NEDELJU DAN ŽALOSTI U CRNOJ GORI! Abazović: Moguće da će biti dva dana žalosti!

Podeli vest

Vlada Crne Gore će u nedelju proglasiti Dan žalosti zbog tragičnih događaja u Srbiji, saopštio je premijer Dritan Abazović.

 

- Moguće da će biti dva dana žalosti. Danas sam htio da kolege nakon ovog obavestim da ćemo to uraditi. Na ovaj način upućujem saučešće porodicama stradalih i povređenih u ovom neverovatno tragičnom događaju koji se desio dva puta u kratkom periodu u Srbiji - rekao je Abazović na događaju na kome se predstavljaju rezultata koje je Vlada postigla u prethodnih godinu.

U Srbiji su se za dva dana dogodila dva masovna ubistva, jedno u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a drugo u Mladenovcu, u kojima je stradalo 17, a povređeno 25 osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BEČIĆ: Crna Gora da proglasi dane žalosti!
Balkan

BEČIĆ: Crna Gora da proglasi dane žalosti!

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je danas Vladu Crne Gore da proglasi dane žalosti, zbog tragedija koje su pogodile Srbiju i gubitka života najmlađih što je, kako je naveo, ostavilo trajnu ranu u srcima svih u Crnoj Gori.

05.05.2023

11:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija