• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mond

08.05.2023

09:15

"POMOĆ POTRAŽITE NA TIKTOKU OD INFLUENSERA" Poruka Centra za mentalno zdravlje izazvala žestoke reakcije! "Ovo je za kaznu!"

Printscreen Twitter

Balkan

"POMOĆ POTRAŽITE NA TIKTOKU OD INFLUENSERA" Poruka Centra za mentalno zdravlje izazvala žestoke reakcije! "Ovo je za kaznu!"

Podeli vest

Na vratima Centra za mentalno zdravlje u Baru osvanula je čudna poruka koja je izazvala brojne reakcije, a u kojoj se navodi da ne rade uz dodatno obrazloženje.

"Ne radimo. Vašu pomoć možete pronaći na Tik Tok od raznih influensera koji se bolje razumeju u psihologiju čoveka", napisano je na papiru zalepljenom na vratima. Nije poznato ko je ostavio ovu poruku.

Snimak ove poruke objavljen je na Instagram profilu Bunt Crna Gora.

Nakon ovoga, osvanuli su brojni komentari: 

"Kapiram da je hteo da napravi “foru”, ali ovo je jako društveno neodgovorno! Šta smo sve spremni da odradimo, zarad lajkova ili čega već? Dom Zdravlja Bar bi trebao da ga tuži! Kazna za nevaspitanje!", "Ova ološ neka nauči da piše prvo, pa ga fino u MUP malo sa sve Tik Tok profilom!", "Realnost", bili su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija