• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

21.05.2023

14:10

CRNE SLUTNJE SE OBISTINJUJU! U padu aviona u Hrvatskoj poginuli svi putnici, najverovatnije troje!

Balkan

CRNE SLUTNJE SE OBISTINJUJU! U padu aviona u Hrvatskoj poginuli svi putnici, najverovatnije troje!

Podeli vest

U holandskom avionu koji je pao na Maloj Kapeli poginuli su svi putnici, najverovatnije troje, koliko ih je bilo po planu leta, potvrđeno je danas u uviđaju na mestu pada aviona "Cirrus 20" koji sprovodi karlovačka policija i glavni vazduhoplovni istražitelj.


Kako je danas izvestio Državno pravobranilaštvo Hrvatske, "u šumovitom delu Male Kapele na području grada Ogulina traje uviđaj i utvrđivanje svih okolnosti pada aviona 'Cirrus 20'", preneo je portal Index.hr.

Glavni vazduhoplovni inspektor Danko Petrin je sa mesta neserće rekao za Hinu da su svi putnici u holandskom avionu poginuli, te da je avion jako oštećena olupina koja je osim mehaničkih ostećenja dodatno uništena i u požaru.

On je dodao da se sada radi uviđaj na terenu, nakon čega će uslediti prikupljanje podataka.

"Treba da dobijemo podatke od kontrole letenja, komunikaciju koju su imali sa pilotom, radarske i druge podatke i onda ćemo dobiti kompletnu sliku i nadamo se, odgovor na pitanje šta i zašto se to dogodilo", rekao je Petrin.

On je odbacio kao nagađanje tvrdnju da je uzrok pada aviona loše vreme jer se oni "rukovode samo činjenicama, a loši meteorološki uslovi ne znače automatski da su oni uzrok pada aviona".

Petrin je, takođe, potvrdio da se radi o holandskom avionu u kojem su po planu leta bila tri putnika iz Holandije, a da li je tako i ko su putnici utvrdiće se kroz obdukciju koja treba da pruži odgovore i o identitetu žrtava i o tačnom vremenu i uzroku smrti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija