• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti.me

24.05.2023

07:24

BABA HAJDUK U DEVETOJ DECENIJI OPLJAČKALA VRŠNJAKINJU! Uhapšena starica u Podgorici

Balkan

BABA HAJDUK U DEVETOJ DECENIJI OPLJAČKALA VRŠNJAKINJU! Uhapšena starica u Podgorici

Podeli vest

Rabija A. (84) iz Podgorice uhapšena je zbog sumnje da je 12. maja štapom izudarala sugrađanku i vršnjakinju S.Đ. i otela joj zlatan lanac, koji je nakon krađe prodala u jednoj zlatari.

U podgoričkoj policiji kažu da je Rabija A. ušla u kuću S. Đ u naselju Tološi, i tražila da joj preda novac.

-Kada joj S.Đ. nije dala novac, Rabija joj je otrgla zlatan lanac sa vrata i drvenim štapom je izudarala, a zatim se udaljila iz kuće oštećene - kažu u policiji. 

Oštećenoj starici konstatovane su lake telesne povrede, a policija je operativnim radom otkrila i ko je pretukao i opljačkao.

- Identifikovana je i pronađena Rabija A. koja je 22. maja uhapšena, a potom i privedena kod tužioca na saslušanje. Njoj se na teret stavlja krivično delo razbojništvo - objasnili su u policiji. 

Inače nakon hapšenja vremešna Rabija je inspektorima izjavila da je plen prodala u jednoj zlatarskoj radnji u Podgorici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija