• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2023

19:20

SVI BI DA DOĐU NA ŽELJKOVU SAHRANU, PA ČAK I ONI KOJI GA NE ZNAJU Nestrpljivo čekaju i ostavinsku raspravu,  A OVO JE RAZLOG

printscreen/Twiter

Balkan

SVI BI DA DOĐU NA ŽELJKOVU SAHRANU, PA ČAK I ONI KOJI GA NE ZNAJU Nestrpljivo čekaju i ostavinsku raspravu, A OVO JE RAZLOG

Podeli vest

Željko iz Zagreba, preminuo je u 73. godini života 19. maja 2023. godine, a dve čitulje objavljene u hrvatskoj štampi postale su viralan hit na društvenim mrežama i to zbog činjenice da su čitulje stajale jedna ispod druge, samo različitog sadržaja i to od strane obe žene, kao i dece koje je dobio sa njima.

Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćerke Marina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaja Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.", stajalo je u opisu čitulje.

Za razliku od prve, u drugoj se od Željka oprašta takođe supruga, ali ovaj put Lidija, ali i sestra Višnja, čijeg imena nema u prvom oproštaju od pokojnika, što su primetili i korisnici društvenih mreža.

"U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vest da je naš dragi suprug, otac, deda, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. 5. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokonjika biće u četvrtak 25. 5. 2023. u 12:30 sati iz mrtvančice na Miroševcu. Termin mise zadušnice biće objavljen na pogrebu.

Foto: printscreen/Twiter

Ono što je evidentno jeste injenica da se obe čitulje nalaze i na online izdanju rubrike posvećene čituljama na portalu "Večernjeg lista"

"Ovo ni Nušić ne bi smislio"

Nakon što je objava završila na društvenim mrežama, veliki broj Srba je u neverici gledao tekst, te su se samo ređali komentari.

Najviše lajkova je odneo komentar muškarca koji je i podelio sliku čitulja na Tviteru, a koji je napisao "Malo je reći da sam se raspao od smeha. A prijatetjica kaže da bi du*e dala da bude na toj sahrani i posle na ostavinskoj...".

Međutim, ništa manje inspirativni nisu bili komentari koji su se nadovezali na njega: "Ovo ni Nušić ne bi smislio", "Ja navijam za suprugu pred Bogom, Štefaniju", "Dosta raje se svrstava uz gospođu "pred Bogom". Em pred Bogom, em veća čitulja. I rest my case", "Pa, gospodin", "Pa kontam da će sad pola palanke otići da vidi ovo", "Koja je ovde supruga važnija, ova koju je venčao u crkvi ili ova s kojom je bio u građanskom braku?", samo su bili neki od njih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija