• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2023

09:24

SNAŽNA PORUKA MANDIĆA NA SKUPU PODRŠKE SRBIMA NA KiM! "Kosovo nije samo srce Srbije, već i svakog čestitog čoveka u Crnoj Gori!"

Tanjug/AP

Balkan

SNAŽNA PORUKA MANDIĆA NA SKUPU PODRŠKE SRBIMA NA KiM! "Kosovo nije samo srce Srbije, već i svakog čestitog čoveka u Crnoj Gori!"

Podeli vest

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je sa skupa podrške Srbima na Kosovu i Metohiji u Nikšiću da je KiM ne samo srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori.

On je na sinoćnom skupu, koji je organizovala koalicija "Za budućnost Crne Gore“, koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Radnička partija, rekao okupljenima da žele da pokažu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da imaju podršku naroda Crne Gore.

Kazao je da su se, po pitanju Kosova i Metohije u Crnoj Gori promenile jedino političke prilike i podsetio je na bivšu vladu DPS-a “koja je priznala nezavisnost južne srpske pokrajine uprkos protivljenju većine naroda u Crnoj Gori“, prenosi portal CDM.

- Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori - rekao je Mandić.

Prisutnima se, pored Mandića, obratio i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i rekao da Srbima više niko neće pretiti "progonima, pogromima i traktorima, jer smo sada složni, jedinstveni", prenose Vijesti.

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević, koji se takođe obratio okupljenima, naglasio je da

- Nikšić nije nikada ćutao kada je bilo teško našem narodu na Kosovu i Metohiji. Šaljemo podršku koja treba da osnaži duh i krepkost našeg naroda, koji je ovih dana u teškim mukama, ali i u velikom podvigu na Kosovu i Metohiji - dodao je Kovačević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija