• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/klix, avaz, radio sarajevo

17.06.2023

14:05

DETE UPALO U NABUJALI POTOK, POTRAGA U TOKU!

Balkan

DETE UPALO U NABUJALI POTOK, POTRAGA U TOKU!

Podeli vest

Petogodišnji dečak pao je u nabujali potok u Hadžićima, u toku je velika potraga.

MUP-u Kantona Sarajevo dojavljeno je da je danas u popodnevnim satima dete palo u potok na području Hadžića.

"Imamo informaciju da je dete palo u potok. Patrole su upućene na mesto nesreće i čekamo povratnu informaciju. Obaveštene su sve nadležne službe", saopštili su iz MUP-a.

Iz policije je potvrđeno da je majka prijavila da je dete palo u nabujali potok. Do nesreće je došlo u naselju Kućice..

Reke i potoci u BiH nabujali su usled obilnih kiša tokom protekle nedelje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEMANJA JE HEROJ, SPREČIO JE TRAGEDIJU! Snimio je trenutak urušavanja mosta, a pre toga nije dao autobusu da pređe preko oštećene konstrukcije
Društvo

NEMANJA JE HEROJ, SPREČIO JE TRAGEDIJU! Snimio je trenutak urušavanja mosta, a pre toga nije dao autobusu da pređe preko oštećene konstrukcije

Most preko Zapadne Morave, koji spaja čačanska sela Mrčajevce sa čačanskim selima Mršinci i Slatina, rano jutros potpuno je uništen pred naletom bujice i obilnih padavina koje su pogodile Čačak i okolinu. Trenutak urušavanja mosta snimio je Nemanja Bogosavljević koji je video kada su stubovi pukli i sprečio veću nezgodu zaustavivši autobus koji je trebalo da pređe preko mosta.

17.06.2023

13:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija