• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2023

09:44

Poznato stanje žene ranjene u masakru u Gradačcu!

Tanjug/AP

Balkan

Poznato stanje žene ranjene u masakru u Gradačcu!

Podeli vest

Žena koju je juče teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu i dalje je u veoma teškom stanju, a lekari u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli joj se bore za život.

"Pacijentkinja je i dalje na aparatu za veštačku ventilaciju. U toku dana planirana je dodatna dijagnostika, od koje zavise dalji koraci. Stanje je i dalje teško", izjavio je za portal Klix portparol tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.

U tuzlanskom UKC-u je hospitalizovana još jedna žrtva Sulejmanovića, a reč je o muškarcu N. P., koji je juče u UKC dovezen sa povredama donjih ekstremiteta. Njegovo trenutno stanje je stabilno.

Nermin Sulejmanović je u petak iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona. Sulejmanović je, navodi se, ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Iz Uprave policije Tuzlanskog kantona je potvrđeno da je Sulejmanović nakon identifikacije i opsežne potrage izvršio samoubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija