• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infobijeljina

21.08.2023

22:51

(FOTO/VIDEO) Policija i vatrogasci kroz prozor upali u stan kako bi spasli izbodenu ženu! Napadač blokirao ulazna vrata!

printscreen

Balkan

(FOTO/VIDEO) Policija i vatrogasci kroz prozor upali u stan kako bi spasli izbodenu ženu! Napadač blokirao ulazna vrata!

Podeli vest

Muškarac koji je večeras u Bijeljini izbo ženu, a zatim skočio sa zgrade, ormarima je blokirao ulazna vrata da unutra ne može niko da uđe, saznaje InfoBijeljina.

Bijeljinski policajci pokušali su da uđu u stan, ali nisu uspeli zbog blokiranih vrata.

- Kroz prozor su ušla dva policajca i dva vatrogasca te su sklonili nameštaji sa ulaznih vrata, kako bi lekari došli do povređene žene - rekao je izvor portala InfoBijeljina.

Povređena žena ima više ubodnih rana. Nisu poznati detalji o njenom zdravstvenom stanju niti o stanju napadača. Nezvanično saznajemo da su životno ugroženi!

Podsetimo, komšije su ispričale da je do napada došlo je u Ulici Pere Stanića, pored osnovne škole "Knez Ivo od Semberije". Nedaleko od mesta nesreće nalazi se i policijska stanica.

 

 

- Već tri sata konstantno čujemo rotacije i sirene Hitne pomoći i policije. Svi smo se uplašili. Gledamo sa svojih balkona i ne verujemo šta se dešava. Ovo je užas - kaže jedna od stanarki okolnih zgrada koje se nalaze nedaleko od mesta nesreće.

Mesto napada je blokirano, u toku je uviđaj bijeljinske policije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija