• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2024

12:43

Prevrnuo se autobus sa turistima iz BiH kod Venecije: Vatrogasci ljude izvlačili iz vozila - ima povređenih (FOTO)

AP/Photo

Balkan

Prevrnuo se autobus sa turistima iz BiH kod Venecije: Vatrogasci ljude izvlačili iz vozila - ima povređenih (FOTO)

Podeli vest

Tokom noći u Italiji u mestu San Donà di Piave kod Venecije prevrnuo se autobus sa više od 70 turista iz BiH. U autobusu su bila i dva vozača. Vatrogasci su ljude izvlačili iz autobusa.

U nesreći je, prema prvim informacijama, lakše povređeno desetak putnika. Njima je prva pomoć ukazana već na licu mesta, a zatim su prevezeni u bolnicu.

 

 

Nesreća se dogodila oko 2.30, a turisti su se vraćali s novogodišnjeg vatrometa u Trstu.

Kako prenosi Venezia Today, vatrogasci su nepovređene turiste prevezli u Jesolo gde će čekati novi autobus da dođe po njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija