• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Revolucija.org

12.11.2015

21:31

(VIDEO) SOROŠ NAJAVLJUJE HAOS: Milijarder prodaje deonice upola cene i kupuje zlato!

Vesti

(VIDEO) SOROŠ NAJAVLJUJE HAOS: Milijarder prodaje deonice upola cene i kupuje zlato!

Podeli vest

Soroš i ‘Udruženje’ izazivaju finansijski haos kako bi stvorili jednu banku, vojsku i vladu. Veliko zaprepaštenje u SAD-u je izazvalo otkriće masovnih koncentracionih kampova opasanih s nekoliko redova žice, a izgrađenih u svim delovima SAD-a

Ti kampovi mogu primiti na milione ljudi, zbog čega u vodu pada teza da su izgrađeni za prihvat par hiljada ilegalnih imigranata.

‘Zbog čega milijarderi Đerđ Soroš i Džon Paulson kupuju zlato?’ naslov je veoma zanimljivog teksta kojeg je pre par dana objavio američki nezavisni portal Blacklisted News, iz pera novinara Majkla Snudera, koji na osnovu ponašanja moćnih multimilijardera, te dobro upućenih berzanskih mešetara, pokušava odgonetnuti šta se u stvari događa u finansijskom svetu.

Nešto veliko uskoro bi se moglo dogoditi! - Insajderi sa Vol strita i vodeći bankari u zadnje vreme vuku vrlo neobične poteze iz kojih se da zaključiti da se spremaju za nešto ‘veliko’, što bi se uskoro moglo dogoditi - ističe u uvodu novinar portala, te potom dodaje da je sve više pokazatelja koji upućuju na zaključak da će se u SAD pa i šire, uskoro dogoditi veliki finansijski kolaps.

Taj svoj zaključak Snajder potkrepljuje, između ostalog, i podatkom da multimilijarder i financijski magnat Đerđ Soroš u zadnje vreme jeftino prodaje deonice najpoznatijih svetskih banaka (J. P. Morgan, Goldman Saks), i ostale svoje deonice, dok u isto vreme kupuje velike količine zlata. Zašto bi neko ispod cene prodavao deonice i kupovao zlato, ako ne očekuje slom?

- Zašto bi neko ispod cene prodao desetine miliona dolara vredne deonice vodećih banaka, te u isto vreme kupovao ogromne količine zlata, osim ako ne misli da će uskoro doći do velikog kolapsa svetskog finansijskog sistema - primećuje novinar, koji tu svoju tezu potom podupire nekim ranijim Soroševim izjavama.

Public

- Ne mogu vas razvedriti dobrim vestima, jer je situacija vrlo ozbiljna i teška. Čeka nas ektremno teško vreme, nešto slično krizi kakva se dogodila tridesetih godina prošlog veka, a moguć je i totalni kolaps celog finansijskog sistema.

Nakon toga moglo bi doći do velikih nereda na ulicama Amerike, što bi moglo poslužiti kao izvinjenje za upotrebu oružja od strane vlasti, te za uvođenje restriktivnog političkog sistema u kojem bi indivudualne slobode bile još više ograničene - kazao je Soroš u nedavnom intervjuu za Njuzvik.

U Americi se kupuje masovno municija koja nije namenjena za vojsku!

Američka socijalna služba naoružava se kao da će u rat!  Zlato u velikim količina, osim Soroša, kupuju i drugi milijarderi poput Džona Paulsona, ali i mnoge centralne banke. Dobro upućeni berzanski ‘insajderi’, osim toga, u zadnje vreme masovno rasprodaju deonice kompanija, a velike količine novca (radi se o bilionima dolara) u isto se vreme izvlače i iz investicionih fondova, primećuje autor koji potom konstatuje da se osim zlata, u zadnje vreme u Americi intenzivno kupuje i municija.

Nedavno je otkriveno da američke socijalne službe kupuju 174.000 metaka koji će biti podeljeni na 41 lokaciju u Americi. Zbog čega, za ime Boga, socijalni radnici trebaju 174 hiljade metaka? - pita se autor, pa dodaje da je ranije ove godine Ured državne bezbednosti SAD-a kupio preko bilion metaka, od kojih mnogi probijaju zidove i razaraju unutrašnje organe, a koji, važno je istaći, nisu naručeni za američku vojsku!

Public

- Očito je da se berzanski mešetari, američka vlada i centralne banke spremaju za nešto veliko, zbog čega ni vi ne bi trebali gurati glavu u pesak - zaključuje autor teksta.

Multimilijarderi se klade u propast evra! Dodamo li svemu navedenom informaciju da se Jakob Rotšild, Džon Paulson i Đerđ- Džordž Soroš u stotine miliona dolara ovih dana klade u propast evra, kao i podatak da je evro poslednjih dana zaista značajno pao, skori finansijski slom u svetu sve manje se čini nerealnim.

Ko u stvari izaziva najgori mogući rasplet, odnosno ko u pozadini vuče konce zbog kojih Evropi i SAD-u preti još veća kriza, odnosno ekonomska katastrofa kakvu svet nije video još od tridesetih godina prošlog veka, a koja je prethodila najvećem sukobu u istoriji ratovanja?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malo morgen

pre 8 godina

Невероватно. један човек од 100 година, накрао новце и дрма светом. Нико му ништа не може. Све ово дешава се у 21-ом веку. Невероватно.

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Nije on covek vec zombi a zombiji zive pijuci krv drugima zato i unistava svet da bi bilo sto vise krvi jer veruje da ce tako ziveti vecno.

Vortex

pre 8 godina

Imamo običaj da komentiramo i ono za što smo nestručni i potpune neznalice! Kao prvo i osnovno, mi nemamo kompletnu sliku stanja i dešavanja u tim procesima, ali zato ne propuštamo svaku priliku da izigravamo experte i znalce. I ono malo oskudnih podataka treba znati isčitati između redaka. Treba mnogo znanja i razmišlanja za analizu da bi se stekli uvjeti za sintezu. Ti u revolucionarnoj maniri sudiš i presuđuješ, onako jedan prema ofrlje. Doduše, situacija u svjetskoj ekonomiji je loša i smrdi na propast. Ali ne trebamo neke nove boljševike i SS-ovce.

Petar Pan

pre 8 godina

Brate Krvate, ni tebe ni mene nece pitati kada budu stvarali nove boljsevike i nove SS-ovce. U stvari, budi siguran da oni vec sada postoje iako i ne znaju jos koja im je uloga namenjena u buducem III ratu. Imace onu ulogu koju im budu namenili upravo Soros i njemu slicni kao sto je to bilo i u oba prethodna rata...To nije stvar prorocanstva vec proste inteligencije, preciznije- dedukcije...

Vortex

pre 8 godina

Čoviće nisi svjestan svoje nesvjesti. Vidim da si ncionalistički zatucan i kao takav si druga B klasa. Tebi je laprdanje samo sebi svrha. Isto tako ti je omanuo naci njuh i fulo si nacionalnost. Ja osobno dijelim ljude na nacional glupane i ostale.

nakovanj

pre 8 godina

nazalost ali je tako,ne znam kada tacno ali veoma brzo doalzi do 3 s.r.i to ce naravno ovi likovi da naprave..ovo treba po kratkom postupku da pohapse americke i u evropi(iste ovakve zidove)evropske vlasti i da pozatvaraju ako nece da dodje do rata i krvoprolica..sta nam zidovi rade sacica jada..fuj

Burko

pre 8 godina

Korisnici SBB kablovske mreye koje je u vlasništvu pomenutog sa naslovne strane su saučesnici u njegovim zlodelima. Zato ja nemam ni jednu kablovsku.

Zoran

pre 8 godina

A jel to problem sa kablovksim mrezama generalno?

Petar Pan

pre 8 godina

Sve polako dolazi na svoje mesto... Ameriku odavno vode nadnacionalni likovi, bolje reci ,,vanzemaljci,, kojima je stalo do Amerikanaca taman isto koliko i do Rusa, Sirijca, Kineza, Srba ili Papuanaca. Njima je stalo samo do novca, novca, novca i jos novca... Medjutim, Amerikanci su to dozvolili i od nacije kojoj se javno ili tajno nekada divio najveci deo sveta postali su verovatno najomrazenija nacija svih vremena. Zato cemo svi uzivati u njihovoj propasti, bez zlata, grickajuci semenke i znajuci da ce i nas odvuci u ponor...sta da se radi, ako je to cena boljeg sveta koji ce nastati bez njih, svi cemo zajednicki morati platiti racun...

Jovana Momcilovic

pre 8 godina

georg (soroshi) schvarc je samo jedan od najgore moguce sorte ljudi (hazari aschkenazi) koji su dosli u sad u osamnaestom veku, i sad sa samo 2, 3% populacije vode politiku amerike i celog sveta , ovo je mracna slika ideoligije koja je nastala u glavama likova soroscha, j p morgana komp, rotschilda, rokfelera, jefri saksa, i ostalih koji se nalaze u vladi s a d koja je sa malim izuzetkom kompletno hazarska, planeta se nalazi u rukama najobicnijih ludaka i monstruma i jedini je spas covecanstva u ravnotezi, balansu i sprecavanju dominacije civilizacijskog monstruma i mutanta od strane rusije i kine,

Petar Pan

pre 8 godina

Sve polako dolazi na svoje mesto... Ameriku odavno vode nadnacionalni likovi, bolje reci ,,vanzemaljci,, kojima je stalo do Amerikanaca taman isto koliko i do Rusa, Sirijca, Kineza, Srba ili Papuanaca. Njima je stalo samo do novca, novca, novca i jos novca... Medjutim, Amerikanci su to dozvolili i od nacije kojoj se javno ili tajno nekada divio najveci deo sveta postali su verovatno najomrazenija nacija svih vremena. Zato cemo svi uzivati u njihovoj propasti, bez zlata, grickajuci semenke i znajuci da ce i nas odvuci u ponor...sta da se radi, ako je to cena boljeg sveta koji ce nastati bez njih, svi cemo zajednicki morati platiti racun...

univerzum

pre 8 godina

Mlade ljude uglavnom one koji su zavrsili politicke nauke, vrbuje doticni zli starac i enormno ih placa da putuju po svetu i prave istrazivanja za destabilizaciju neke zemlje. Oni su tvorci svega zlog u svetu, dve godine su isli u Ukrajinu i vidimo rezultat, a sada su u Brazilu i Meksiku, zivi bili pa videli sta ce se desiti za dve godine.

JEDNOM I MI NJIH DA NAMAGARCIM

pre 8 godina

Tako su pokrenuli I i II Svetski rat. Sada Evropa nece da placa dugove a Rusi je cuvaju od rata. Evo im srednji prst ahahaaaa!!!!

ana

pre 8 godina

Bezvredni dolar ce da propadne.Eto zasto kupuju zlato.Obican narod nema pare za zlato ali pasulj,kupus,krompir,brasno je isto zlatna valuta.

Omni

pre 8 godina

Ne brinite. Nece se desiti nista. Bas nista. Sve je to prasina u oci milijardama ljudi koje nikad nisu nista postigle u zivotu a sanjaju da ce upravo zbog toga svet propasti. Jer su ljubomorni. Zato je potrebna ta vrsta 'dusevne hrane' a oni 'drugi' to znaju - i daju vam upravo takve informacije. Za to vreme, ti 'drugi' vozaju se jahtama od po 200 metara, privatnim avionima u kojima tece ptičje mleko, jebu najbolje i najlepse devojke u svojim privatnim rajevima posejanim sirom sveta na najlepsim lokacijama... a vi se nadajte da ce svet propasti. Cisto da znate sta je istina. Cao!

Kiki

pre 8 godina

O tim koncetnracionim logorima je pisao "Pecat" pre jedno tri godine. Izgledako je suludo. Sta se sve desava Sada izgleda realnije

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija