• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

09.01.2018

09:36

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO AMERIKU! Snežna apokalipsa nije prirodna pojava, već RUSKO TAJNO ORUŽJE?!

Vesti

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO AMERIKU! Snežna apokalipsa nije prirodna pojava, već RUSKO TAJNO ORUŽJE?!

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak na kom se vide automobili zarobljeni u ledu na ulicama američke države Masačusets, koju je zahvatio hladan ciklon

U komentarima se navodi da su zbog "eksplozivnog ciklona" - jake oluje, koja je izazvala veliku hladnoću u SAD, ulice poplavljene, nakon čega se voda zaledila i "zarobila" parkirane automobile.

U svemu tome brojni korisnici društvenih mreža komentarisali su snimak, smatrajući da je "nastupilo novo ledeno doba", dok su neki oluju, koja već nekoliko dana izaziva velike probleme u Americi, nazvali novim "klimatskim oružjem" ruskog predsednika Vladimira Putina.

"On (Putin) uništava američku ekonomiju i infrastrukturu", uveren je korisnik Cattefaie Blaec. 

"Eksplozivni ciklon je ruski agent. To je rusko mešanje u demokratiju klime", u šali je napisao Sergej Korsak. 

Čitaoci su naglasili da vremenski uslovi podsećaju na sibirski mraz, dok su neki napravili analogiju sa apokalipsom. 

"To je nešto kao film 'Dan posle sutra'", smatra Rojs Rozentals. 

"Odlična apokalipsa za Ameriku", napisala je Tessa Fieryphoenix. 

(FOTO) TOLIKO JE HLADNO DA SE ZALEDIO I PAKAO! U gradiću Hel u Americi izmeren minus 21 STEPEN!

Izuzetno hladan ciklon se obrušio na SAD 4. januara. U mnogim državama se temperatura spustila ispod nule, ukljucujući vrelu Kaliforniju i Floridu, podseca Sputnjik.

(VIDEO) UMESTO KUPANJA, KLIZANJE: Ovako nešto se ne pamti, zaledio se okean u SAD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija