• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

21.05.2018

07:53

AVION IZNENADA NESTAO SA RADARA, niko ne zna šta se dogodilo!

Vesti

AVION IZNENADA NESTAO SA RADARA, niko ne zna šta se dogodilo!

Podeli vest

Zvaničnici američkog grada Beningtona izdali su saopštenje u kom navode da je jedan avion iznenada nestao s radara iznad njihove oblasti

Kako se navodi, neidentifikovana letelice nestala je tačno iznad planine Bald.

Policije Vermonta i Beningtona sprovode istragu ali za sada nema zvaničnih informacija. Prema lokalnoj TV mreži WTEN, mpretraga terena, zbog mraka, je veoma otežana.

Za sada takođe, nije poznato ni koliko je putnika bilo u avionu koji je iznenada nestao s radara, niti kojeg je tipa, kao ni odakle je. 

Agencije prenose da je za sada jedino poznato da su se u pretragu terena, zbog eventualnog pada aviona, uključile sve nadležne slujžbe.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran radovic

pre 5 godina

Zaomi je ako se ovo desilo i ako je avion pao,ali uvek ako se neki avion srusi na americkom tlu ili britanskom,oni neznaju ni broj zrtava,ako ima,i sve nesta kriju,a ako je u indiji pao avion i bio sudar vozova oni odma objave i zrtve i sve...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05