• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

29.02.2020

18:06

KRAJ NATO?! GRČKA ULOŽILA VETO, ALIJANSA NE SME POMAGATI TURSKOJ U SIRIJI! Ameri, Britanci, Nemci besni, ovo se nikad nije desilo u istoriji vojnog saveza!

Vesti

KRAJ NATO?! GRČKA ULOŽILA VETO, ALIJANSA NE SME POMAGATI TURSKOJ U SIRIJI! Ameri, Britanci, Nemci besni, ovo se nikad nije desilo u istoriji vojnog saveza!

Podeli vest

Zvanična Atina uložila je veto na saopštenje NATO u kojem se izražava podrška Turskoj posle napada sirijske vojske na turske snage u Idlibu, kada su poginula 33 turska vojnika, piše grčki list Vima

- Ministar spoljnih poslova Nikos Dendijas dao nalog stalnom predstavniku Grčke u Severnoatlantskoj alijansi kada je došlo do usagalšavanja saopštenja koje nije uključivalo predlog Grčke da se podseti na poštovanje Sporazuma EU i Turske o migrantima i izbeglicama iz marta 2016. godine - piše list.

Grčki zahtev naišao je na oštro protivljenje čitavog niza zemalja, kao što su Velika Britanija, Nemačka, SAD i Francuska.

Turska je preko ministra spoljnih poslova zatražila da počne proces političkih konsultacija koji je predviđen jednim članom Vašingtonskog sporazuma u slučaju pretnje po jednu od članica NATO, navodi se u članku.

BIĆE RATA! SUKOB RUSIJE I TURSKE U IDLIBU BOŽJI DAR ZA SPOLJNU POLITIKU SAD! Sada tek postaje vruće, ASAD VIŠE NEMA KUD, ako ne oslobodi Siriju, proći će kao Sadam!

Grčka je zabrinuta zbog situacije na granici zbog povećanog priliva migranata i izbeglica nakon što je Ankara saopštila sinoć da više nije u stanju da ih zadržava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grof01

pre 4 godine

Lako bi Erdogan mogao pregaziti Grčku i usput uzeti cijeli Cipar! Jeste gledali na you tube kako Turski dron uništava Ruski Pancir,koji su dali Siriji,a koji je srbija skoro kupila,i rekla ne može nam niko ništa!!!??? Dron....stisnuo čovjek odnekud dugme i NEMA PANCIRA!!! Turska je 2 vojna sila NATO-a,Grčka će najebati od Turske kao 1974 godine!

dragan

pre 4 godine

Stisnuo covek dugme odnekud i nema pancira? I to si video na you tubu? Turska je 2. sila NATO?? Znaci po tebi V. Britanija i Francuska kao nuklearne sile su slabije od Turske koja to nije. Hmmm kakav rezon. Dron unistio pancir...da li je uopste bio operativan, ispravan i naoruzan tebe ne zanima bitno je da lupetas. Pancir je upravo smrt za sve vrste dronova! Mnogo visoko letis sa pljuvanjem ali to je you tube i Amerika. Koju ti pravdu i istinu podrzavas...onu sa you tuba. Pametnom dosta!

grof01

pre 4 godine

Lutko,otvori okice i prestani lagati sam sebe ;) Bolno je ali vrijedi.....

gdje to vodi

pre 4 godine

kako neko moze trazit da ga se brani a pri tom je i sam usao u drugu drzavu i napada je?! od kad je to turska ili neko drugi, ko bira ko ce vodit siriju?! koliko je erdogan kurda ubio da ne spominjem od onog neuspjelog puca (organiziranog od strane amerike !) erdogan je progonio preko 100.000 turaka.. niko ne zna kako su zavrsili !!

Vule

pre 4 godine

Koji su to pokvarenjaci! Napadaju Siriju na njenoj teritoriji i kukaju da su napadnuti.Sram ih bilo, a i zapad koji ih podrzava, a Grcima svaka cast.

RINGISPIL

pre 4 godine

NATO moze da spase samo ulazak Albanije u savez.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija