• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.03.2020

12:24

BAKICA IZ MODENE DALA TRAČAK NADE ITALIJANIMA! Stara je skoro vek, a pobedila je koronavirus! (FOTO)

Vesti

BAKICA IZ MODENE DALA TRAČAK NADE ITALIJANIMA! Stara je skoro vek, a pobedila je koronavirus! (FOTO)

Podeli vest

Prvi pacijent iz italijanske provincije Modena koji se potpuno oporavio od koronavirusa je baka stara skoro jedan vek, prenosi britanski Miror

U pitanju je bakica od 95 godina, preneli su mediji dobre vesti u moru loših o virusu koji hara svetom.

Drugi pacijent koji se izlečio od bolesti u istoj provinciji je muškarac (27).

Iako se virus pokazao smrtonosnim za najstariju populaciju, baka izu Modene dala je nadu Italijanima, ali i celom svetu da je moguće pobediti opasnu zarazu. Iako ime bakice nije navedeno, na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj je u bolničkom krevetu okružena medicinskim osobljem koje je brinulo o njoj.

Prema italijanskoj agenciji Ansa, žena je iz Fanana, i navodno je prva osoba u Modeni koja se potpuno oporavila. Oni su navodno prvi i drugi od 23 pacijenta u regionu koji su uspešno lečeni od početka epidemije.

BONUS VIDEO:


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija