• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.03.2020

11:52

(VIDEO) AMERIKA PRED TOTALNIM HAOSOM! Tramp pokrenuo vojsku U STRAHU OD NEMIRA, nezadovoljni građani odbijaju poslušnost POLICIJI!

Vesti

(VIDEO) AMERIKA PRED TOTALNIM HAOSOM! Tramp pokrenuo vojsku U STRAHU OD NEMIRA, nezadovoljni građani odbijaju poslušnost POLICIJI!

Podeli vest

Novo žarište pandemije koronavirusa sada su Sjedinjene Američke Države gde je broj potvrđenih slučajeva zaraženih dosegao gotovo 86.000, a znaci napetosti i nervoze primetni su na svakom koraku

Dodatnu paniku izazvali su pokreti vojske širom zemlje. Na društvenim mrežama pojavili su se brojni video snimci iz američkih gradova, ali i van naseljenih mesta, duž autoputeva, koji beleže pokret vojnih konvoja, u kojima su čak i oklopna vozila.

Amerika nije samo u strahu od koronavirusa, već i od širih socijalnih nemira, budući da je samo za nedelju dana tri miliona ljudi ostalo bez posla, da mnogi, usred pandemije, nemaju zdravstvenu zaštitu, da su bolnice prebukirane i u deficitu sa osnovnim medicinskih sredstvima, respiratorima...

O rastućim tenzijama govori i sukob policije i afroameričkog stanovništva u Majami Biču, gde su građani odbili da se povuku u kuće i time prekršili mere izolacije. Na snimku se čuje kako policajac psuje okupljene koji ne žele da se raziđu, posle čega umalo dolazi do fizičkog sukoba, a policajci hapse jednog mladića i ispaljuju ćorke u znak upozorenja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Nekad su vladale dahije , sada prednjače KABADAHIJE ! Kaubij - uvek kauboj !

Brta

pre 4 godine

Trebalo bi da im se nađemo sada kada im je teško pa da im vratimo sav osiromašeni uranijum koji su oni nama donirali.

DUBOKA DRŽAVA

pre 4 godine

Ajde sada vi koji ste bespomučnim štampanjem dolara i evra bili u prilici da moj trud i znoj u proizvodnji kilograma paradazja i paprike u Srbiji, menjam za bezvredni papir na čiju "proizvodnju" već 30 godina imate eksluzivno a ničim zasluženo pravo,.... nađite rešenje za ovu pošast.... ili ću pomisliti da vas rešenje ne interesuje jer ste ovu pošast i izazvali.... A ako jeste, porodice preminulih i bolesnih od ove pošasti vam to neće još dugo praštati....

ZZ

pre 4 godine

nemojte da potcenite moc ubedjivanja americke nacionalne garde .. imaju dozvolu da pucaju .. ;)

dejacat

pre 4 godine

Nakon ovog virusa, klapsa i ostalih nedaca... i Tramp mogao a leti .

Ringispil

pre 4 godine

Sve po republičkim granicama. Šiptari kao plavi šlemovi. Počelo je ludilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija