• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.03.2020

19:09

MAJKA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM RODILA ZDRAVU BEBU! Lepe vesti iz Rima!

Vesti

MAJKA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM RODILA ZDRAVU BEBU! Lepe vesti iz Rima!

Podeli vest

U poznatoj rimskoj bolnici "Gemelli" rođen je dečak, Noa, prva beba u Italiji koju je rodila majka zarazena sa koronavirusom, novorođenče i majka su dobro, a bebi je odmah posle rođenja urađen test na koronavirus, koji je bio negativan, a drugi će po protokolu, biti obavljen nakon nakon pet dana

Ovo je važna vest koja je u subotu sa radošću dočekana u Italiji, jer je majka zarazena Covid19 i ima ima obostranu upalu pluca, pa je dilema bila da li će roditi zdravo dijete.

U bolnici "Gemelli" napravili su posebano ođeljenje za trudnice koje su zarazene coronavirusom i za one koju su zdrave. A sve trudnice preventivno su testirane na COVID19.

KORONAVIRUS U ITALIJI NE JENJAVA! ZA 24 SATA PREMINULO 756 OSOBA! Ukupan broj umrlih 10.779!

- Čini se da se žene koje zaraze COVID-19 infekcijom u toku trudnoće ponašaju slično kao one pogođene drugom virosom. Također u većini slučajeva trudnice s infekcijom COVID-19 pokazuju blage simptome zaraze - izjavio je Profesor Antonio Lanzone, direktor složene operativne jedinice za akušerstvo i akušersku patologiju Fondacije polikliničkog univerziteta Agostino Gemelli.

U Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" u Beogradu u petak je trudnica iz Valjeva koja je zaražena novim korona virusom, rodila dečaka koji je dobio ocenu 10. Majka i beba su dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija