• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

11.04.2020

19:23

LUDILO U SAD! TRAŽE OD KINE DA IM PLATI 1.200 MILIJARDI DOLARA ODŠTETE ZA KORONU! Zahtev američkog senatora može da proizvede samo jedno - RAT!

Vesti

LUDILO U SAD! TRAŽE OD KINE DA IM PLATI 1.200 MILIJARDI DOLARA ODŠTETE ZA KORONU! Zahtev američkog senatora može da proizvede samo jedno - RAT!

Podeli vest

Američki senator Lindsi Grejem izjavio je da je Kina odgovorna za umiranje Amerikanaca od korona virusa i rast nezaposlenosti u njegovoj zemlji. On je Fox News rekao da je pandemija počela krivicom kineske vlade i da se svet „suočio već sa trećom bolešću koja dolazi iz Kine"

Poručio je i da bi Vašington trebalo da "prisili Kinu da promeni svoje ponašanje". 

Grejem je istovremeno istupio sa predlogom koji, bude li prihvaćen i realizovan,- može imati dalekosežne posledice ne samo za američko-kinreske odnose. Inicirao je da SAD utvrde koliku im je štetu nanelo držanje Kine povodom korona virusa i da za sumu koju utvrde naprosto umanje sumu državnog duga Sjedinjenih Država prema Kini:

- Tako treba postupiti. Oni nama moraju da plate, a ne mi njima!.

Prema njegovom mišljenju, Kinu bi trebalo kazniti toliko žestoko da to ukoči njen razvoj i u narednim decenijama.

Nije se, naravno, Grejem tek onako setio onoga što njegova zemlja duguje Kini.
        
Peking drži državnih vrednosnih papira SAD  u vrednosti 1,2237 trilion dolara!

Grejem faktički predlaže da Vašington objavi da zbog „kineske epidemije" korona virusa Kini ne duguje ništa, a i da traži da Sjedinjenim Državama još doplati kao odštetu.

Broj registrovanih zaraženih u SAD je premašio 500.000, a umrlih - 18.000.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 godine

Ameri su bolesni narocito bogata elita jer sve vide kroz novac, ali Kini mozete samo popustiti.

milankukic

pre 4 godine

taj senator izgleda jeo bunike jer kad tako gledali amerika koliko je amerika stete nanela celom svetu oni bi trebali da godinu dana stampaju pare da plate a sto se tice korone kad tad ce se videti da je poteklo od amerike

goran

pre 4 godine

tako se to radi sta su kupovali od njih sad ameri vise nista ne duguju njima

Milutin Vranjski

pre 4 godine

Da li ovaj američki senator Lindsi Grejem, progonjen manijom gonjenja, koristi onu staru hohštaplersku krilaticu: "DRŽ"TE LOPOVA". Sve to ima smisao, ali je više nego očigledno da su nečije ruke duboko u pukmezu (da ne kažem u fekalijama), čije god da su, jasno je da nisu kineske. Gospodine Grejem, nije vama žao što vam ljudi umiru ko stoka po njujorškim haustorima, nego što se toliko zaigrali a provaljeni, po principu: VESELO PUCKETA VATRA - PA TO GORI VAŠA ŠATRA. Starac i more.. more laži i licemerja!

Vid

pre 4 godine

Vekovima su genetski sticali osobinu da porobljavanjem , pljačkom i korišćenjem intelekta drugih zemalja i naroda grade svoje blagostanje.

BOLJE IM JE DA ĆUTE! AMERI SE HVALE DA SU ZA KORONU U KINI ZNALI JOŠ U NOVEMBRU, a svaki šesti zaraženi u svetu živi u SAD!
Planeta

BOLJE IM JE DA ĆUTE! AMERI SE HVALE DA SU ZA KORONU U KINI ZNALI JOŠ U NOVEMBRU, a svaki šesti zaraženi u svetu živi u SAD!

Amerikanci pokušavaju da sebe i povodom virusa korona predstave supermenima. A i da "smeste Kini". Njihovi mediji, pozivajući se na izveštaj svog Nacionalnog centra za medicinsku inteligenciju (NCMI), prenose da su američki obaveštajci još krajem novembra 2019. upozorili Vašington na epidemiju korona virusa novog tipa u kineskom gradu Vuhan

09.04.2020

19:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija