• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

25.04.2020

07:52

(VIDEO) RUSKI MIGOVI I SUHOJI OHLADILI USIJANE GLAVE AMERIČKIH PILOTA NA PUTU KA BAZI HMEJMIM U SIRIJI! SAD bi i dalje da izigrava svetskog policajca, ali...

Vesti

(VIDEO) RUSKI MIGOVI I SUHOJI OHLADILI USIJANE GLAVE AMERIČKIH PILOTA NA PUTU KA BAZI HMEJMIM U SIRIJI! SAD bi i dalje da izigrava svetskog policajca, ali...

Podeli vest

Američka vojska i dalje pokušava da "napipa" ranjivosti ruske vazduhoplovne baze Hmejmim u Siriji, ali ruska strana ima sredstva da ohladi "usijane glave" u Sjedinjenim Državama, koje i dalje svoje mešanje u poslove drugih država, glumeći usput svetskog policajca, smatraju normalnim, izveštavaju ruski mediji.

Slično mišljenje izneo je vojni ekspert Andrej Koškin o incidentu sa izviđačkim avionom američkog vazduhoplovstva, koji je zbog akcija ruskih pilota bio primoran da obustavi let prema ruskom vojnom objektu.

- Izvinite, zašto je neophodno da se približite našoj bazi? Imate 800 baza širom sveta.  Da li se mi približavamo vašim bazama? Ne - ogorčeno je rekao Koškin.

Istovremeno, stručnjak je uporedio akcije američke vojske sa njihovim starim, opasnim navikama da nekažnjeno napadaju interesne zone drugih zemalja: „Sjedinjene Države žele da nastave sa inicijativom „svetskog policajca" zaduženog za mir: na koju samo oni imaju pravo".

PUTIN NIKAD NIJE PRIČAO OVAKO! SITUACIJA JE DRAMATIČNA, BUDUĆNOSTI RUSIJE JE U PITANJU! Kriza će biti brutalna, mnogo gora nego 2008.!

U tom kontekstu, ekspert je podsetio da su pre toga ruske vazduhoplovne snage morale da pošalju borbeni avion Su-35 kako bi presreo američki avion.

Tada je američka komanda ponovo pokušala da optuži rusku vojsku za "neprofesionalnost" i uložila nove napore da diskredituje rusku vojsku.

NAJPRE JE ISMEVAO RUSIJU I PUTINA, A SADA GA ZBOG STRAHA OD MOSKVE ČUVAJU SPECIJALCI! Evropski političar ne zna šta da radi!

Prema tome, Amerikanci, prema mišljenju stručnjaka, pokušavaju da isprovociraju Rusiju da odustane od korišcěenja kontra-mera protiv američkih obaveštajnih agenata, čije informacije na kraju mogu biti na raspolaganju teroristima preko trecěih lica.

- Na njihovu žalost, imamo dovoljno snage i sredstava da umirimo usijane glave - rezimirao je Koškin, napominjucěi da takve američke "insinuacije" i "spletke u informacionom polju" ne mogu uzdrmati ruski odbrambeni sistem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordje

pre 4 godine

Ajde , pa rusi su naivni ko deca, ameri ih provociraju da vide reakciju i opipaju sisteme i radare, da bi posle znali kako da postupe i tako budu uvek ispred rusa. Pa to rade jos od 1950 godine, sta se palite

Fundaća

pre 4 godine

Prestanite lagati čitaocima ,nisu Rusi nikoga potjerali !Ameri su letili svojom rutom i nije bilo nikakvih tjeranja ni prepada !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija