• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2020

23:50

GEJ SKANDAL POTRESAO JAVNOST U AUSTRIJI! Srbin razbio lobanju Iračaninu tokom se*sa

Vesti

GEJ SKANDAL POTRESAO JAVNOST U AUSTRIJI! Srbin razbio lobanju Iračaninu tokom se*sa

Podeli vest

Mladić (22) iz Srbije ugovorio seks sa Iračaninom u Beču, ali se naljutio, pa mu flašom razbio glavu i počeo da ga davi. Srbin se najpre teretio za pokušaj ubistva, ali je prošao samo sa novčanom kaznom

Mladić (22) iz Srbije uhapšen je u Austriji jer je jednom Iračaninu, s kojim je imao seks, flašom razbio glavu!

Srbin se najpre teretio za pokušaj ubistva, ali je na kraju odgovarao samo za "običan" napad i nanošenje povreda, pa se izvukao sa novčanom kaznom od 960 evra!

Hteo više se*sa

Kako su preneli austrijski mediji, Srbin i Iračanin su se upoznali još 8. januara prošle godine preko aplikacije za spajanje homoseksualaca.

- Posle kraćeg dopisivanja dogovorili su se da se nađu u hotelskoj sobi, u kojoj je Iračanin živeo kao izbeglica još od 2016. godine. Njih dvojica su malo popričali u toj sobi, pili su vino, a zatim su imali seks. Kad su završili, Iračanin je hteo da nastave sa seksom, ali je to Srbina naljutilo i posvađali su se - pišu tamošnji portali.

Iračanin je, kako se dalje navodi, ljutito insistirao da još jednom imaju seks, a iznervirani Srbin je u jednom trenutku zgrabio flašu od vina i iz sve snage raspalio po glavi pohotnog partnera.

- Od silovitog udarca, Iračanin je pao, glava je počela da mu krvari i počeo je da doziva u pomoć. Srbin se uspaničio, pa se bacio na njega i počeo da ga davi. Kada je već bi pri izmaku snaga, Iračanin je šutnuo Srbina u međunožje i uspeo je da ga odgurne, a ovaj je zatim pobegao iz sobe. Kad je stigla Hitna pomoć, odmah je Iračanina prevezla u bolnicu, gde mu je konstatovano nagnječenje lobanje, kao i tri centimetra duga posekotina na glavi od udarca flašom - preneli su mediji.

Hteo da vidi kako je biti homoseksualac?!

Prema pisanju austrijskih portala, Srbin je posle hapšenja ispričao policajcima da on nije homoseksualac i da u Srbiji ima devojku sa kojom čeka dete! Na pitanje zašto je onda hteo seks sa Iračaninom, Srbin je rekao da je "bio radoznao".
- Nikad pre toga nisam imao homoseksualno iskustvo. Hteo sam da vidim kako je to, da probam... Radoznao sam - rekao je osuđeni napadač.

Uhapšen u Mađarskoj

Nakon ovog gej obračuna, Srbin je pobegao u Mađarsku, ali je za njim raspisana potraga i on je ubrzo lociran u toj zemlji, gde je priveden. Na osnovu DNK utvrđen mu je identitet i on je u decembru 2019. izručen u Austriju, pod optužbom za pokušaj ubistva, za šta mu je pretila dugogodišnja zatvorska kazna.

- Srbin je na suđenju priznao da je povredio Iračanina, ali je tvrdio da nije hteo da ga ubije. Potom su i veštaci izjavili da nijedna povreda nije bila takva da bi Iračaninu ugrozila život. Na kraju je čak i tužilac konstatovao da je Srbin reagovao u afektu, kao i da je teško otkriti šta se i kako zaista desilo, jer je jedini svedok svega oštećeni Iračanin - preneli su bečki portali.

Porota je zatim jednoglasno odbacila optužbe za pokušaj ubistva, i Srbin je osuđen samo novčano za napad sa nanošenjem povreda. Ova presuda je juče postala pravosnažna. E. I.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 4 godine

Јадно то дете...и она која ће са њиме...

Lala iz Banata

pre 4 godine

...Бити Геј, сасвим је О.К. али није О.К. - кад на тебе "скочи"... Геј...!!

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija