• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

10.05.2020

22:50

FABRIKA MESA NOVO ŽARIŠTE KORONAVIRUSA U MONTREALU! Kanada u sve većim raljama zaraze!

Vesti

FABRIKA MESA NOVO ŽARIŠTE KORONAVIRUSA U MONTREALU! Kanada u sve većim raljama zaraze!

Podeli vest

Postrojenje za preradu mesa "Kargil" južno od Montreala privremeno će biti zatvoren nakon što su najmanje 64 radnika pozitivno testirano na Kovid-19

Ovo je drugi put da je kompanija doživela epidemiju u jednom od svojih objekata u Kanadi.

"Kargil" je saopštila da 64 radnika predstavlja 13 odsto ukupne radne snage u fabrici.

Kvebek je danas prešao prag od 37.000 slučajeva Kovid-19, dok su još 142 osobe preminule, dok je u subotu zabeležen 61 smrtni ishod.

OPTIMISTIČNE VESTI IZ ITALIJE! Najmanje preminulih još od devetog marta, ČAK 300 MANJE ZARAŽENIH OSOBA NEGO PRETHODNOG DANA!


Sada je u provinciji ukupno 2.928 smrtnih slučajeva i 37.721 slučaj zaraženih.

Savezna vlada se bori da shvati odluku Kvebeka da bude prva pokrajina koja će se postepeno otvarati, a istovremeno je najteže pogođena korona virusom.

Mnogi u Vladi premijera Džastina Trudoa smatraju da se ponovno otvaranje odvija prebrzo i strahuju da će Vlada morati nastaviti sa programom finansijske pomoći ako se drugi talas Kovid-19 sruši nad Kvebekom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija