• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

22.07.2020

18:19

TRAMP JE DIGAO RUKE OD VAS! Bajden ne bira reči: ON JE PAO NA NAJVAŽNIJEM MOGUĆEM TESTU!

Vesti

TRAMP JE DIGAO RUKE OD VAS! Bajden ne bira reči: ON JE PAO NA NAJVAŽNIJEM MOGUĆEM TESTU!

Podeli vest

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden poručio je Amerikancima da je predsednik Donald Tramp digao ruke od njih i da je digao ruke od zemlje.

U obraćanju koje je prenošeno uživo na internetu, Bajden je optužio Trampa da je podbacio u vođenju zemlje tokom pandemije koronavrusa, dodajuću da se infekcija širi svakog dana i da je previše Amerikanaca i dalje bez posla i da gube nadu.

Bivši potpredsednik rekao je da je Trampovo lično osoblje priznalo da je Tramp pao na najvažnijem mogućem testu kao američki predsednik, prenosi Glas Amerike.

Tokom dnevnog brifinga u vezi sa koronavirusom u utorak, Tramp je pokušao da predstavi svoju administraciju kao efikasnu u odgovoru na pandemiju, rekavši da će potencijalne vakcine stići mnogo ranije nego što je iko mislio da je moguće i raspravljajući o novom paketu pomoći Amerikancima koji su pogođeni virusom.

POMPEO BRUTALNO NAPAO DIREKTORA SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE: Tedrosa "kupila" kineska vlada, imamo dokaze obaveštajne službe!


Bela kuća počela je ponovo s dnevnim brifingom nakon što je prekinula tu praksu u aprilu.

Bajdenove opaske dolaze nakon poslednjeg dela kampanje koji je održao u svojoj matičnoj državi Delaveru.

On je svoje poruke preneo na skupu koji je održan u osnovnoj školi u Nju Keslu u prisustvu manje do 30 ljudi, među kojima su bili i neki pozvani gosti, šef osoblja kampanje, agenti Tajne službe koji su dodeljeni Bajdenu i grupa reportera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lila

pre 3 godine

Ako Amerikanci imalo mozga imaju,nece glasati za Bajdena.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija