• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

18.08.2020

10:58

LAŽNA VEST O OSTAVCI MINISTRA? Makej, ipak, obavlja svoje redovne dužnosti

Vesti

LAŽNA VEST O OSTAVCI MINISTRA? Makej, ipak, obavlja svoje redovne dužnosti

Podeli vest

Vladimir Makej, ambasador Belorusije u Slovačkoj, koji je pružio podršku protestima protiv Aleksandra Lukašenka, saopštio je da je podneo ostavku, a agencija AP piše da ovaj potez ukazuje na rastuće neslaganje sa zvaničnom politikom u zemlji na visokom nivou vlasti, ali agencija Tass, pozivajući se na neimenovani diplomatski izvor, tvrdi da je to nije tačno i da Makej obavlja svoje redovne dužnosti

- To je lažna vest, Vladimir Makej je u svojoj kancelariji i nastavlja sa napornim radom - rekao je taj izvor.

ZAPAD JE U BELORUSIJI NAPRAVIO FATALNU GREŠKU! Hteli su da dođu do Smolenska, ali... RUSIJA JE POBEDILA, Minsk je za Evropu izgubljen!

PREOKRET! Lukašenko: Spreman sam da PREDAM VLAST nakon usvajanja novog Ustava

Prema tvrdnjama o kojima je reč, Makej je navodno podneo ostavku posle reakcije zemalja Zapada na situaciju u Belorusiji, u kojoj se, posle nedavnih predsedničkih izbora, odvijaju masovni protesti.

Na predsedničkim izborima pobedu je ponovo odneo predsednik Aleksandar Lukašenko, ali opozicija i deo javnosti odbacuju rezultate izbora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija