• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

18.08.2020

21:24

(FOTO) KLINTON UHVAĆEN SA MASERKOM, ŽRTVOM TRGOVINE LJUDIMA?! Objavljene inkriminišuće fotografije! BIVŠI ŠEF SAD ZBOG OVOG MOŽE NA ROBIJU!

Vesti

(FOTO) KLINTON UHVAĆEN SA MASERKOM, ŽRTVOM TRGOVINE LJUDIMA?! Objavljene inkriminišuće fotografije! BIVŠI ŠEF SAD ZBOG OVOG MOŽE NA ROBIJU!

Podeli vest

Britanski „Dejli mejl" objavio je ekskluzivne fotografije koji bi verovatno bivši predsednik SAD Bil Klinton želeo da zauvek nestanu. Na njima je zabeleženo kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, DŽefrija Epstajna

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati DŽou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Klinton koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena „madam" Gislejn Maksvel koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekoliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

SENAT RAZAPEO TRAMPA ZBOG NAJAVE O POMILOVANJU SNOUDENA! U sve su umešali Vikliks i NAVODNI RUSKI UTICAJ NA IZBORE U AMERICI!

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvelova regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen.

 

 

Epstajn i Maksvelova, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

PUTIN PONOVO RAZGOVARAO SA LUKAŠENKOM! Evo šta je bila GLAVNA TEMA!

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvelova.

Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru, prenose Novosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija