• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.10.2020

12:38

POBEDA! Ardenova osvojila drugi PREMIJERSKI MANDAT!

Vesti

POBEDA! Ardenova osvojila drugi PREMIJERSKI MANDAT!

Podeli vest

Kandidatkinja za premijera Novog Zelanda Žasinda Ardern saopštila je danas da je osvojila mandat, kao i da je njena Laburistička partija pobednik izbora

Njoj će ovo biti drugi mandat zaredom.

"Novi Zeland je pokazao da je Laburistička partija najpopularnija u prethodnih 50 godina", rekla je Ardern svojim simpatizerima, prenosi Rojters.

Ona je u prvom obraćanju posle izbora rekla da glasovi koji su dati njoj i partiji neće biti uzaludni.



"Nemojte misliti da ćemo vašu podršku uzeti zdravo za gotovo. Mogu da vam obećam da ćemo biti partija koja radi u interesu svakog Novozelanđanina", dodala je ona.

Ona je postavila kao prvi cilj da suzbije širenje korona virusa, piše Rojters.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija