• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.10.2020

18:26

NAPADAČ OBEZGLAVIO DVE OSOBE! Zamenik gradonačelnika izneo NOVE DETALJA HORORA U CRKVI!

Vesti

NAPADAČ OBEZGLAVIO DVE OSOBE! Zamenik gradonačelnika izneo NOVE DETALJA HORORA U CRKVI!

Podeli vest

U terorističkom napadu koji se dogodio u Nici u crkvi Notr Dam obezgavljene su dve od tri žrtve, rekao je zamenik gradonačlenik Nice Entoni Bore za RT France.

Prema informacijama koje su dosad objavljivane, u napadu su ubijene tri osobe, a jedna žena je obezglavljena. Međutim, zamenik gradonačelnika potvrdio je u razgovoru telefonom za RT da je realnost još gora. Ove informacije nije potvrdila policija.

Azilant je obezglavio ženu, a onda i muškarca koji je radio u crkvi - rekao je on. Dodao je da je treća osoba uspela da pobegne napolje (francuski mediji pišu da je reč o ženi), ali da su njene povrede bile previše ozbiljne i da je preminula kasnije.

Zvaničnik je naveo da su ubijeni žrtve "islamskog varvastva" s obzirom na to da je napadač nekoliko puta uzviknuo "Alahu Akbar".

 

 

Napadač, koji još nije imenovan, je povređen i policija ga je uhapsila.

Živ je, ali teško povređen - navodi se.

Da podsetimo, Francuska, ali i ceo svet su u šoku nakon napada koji se dogodio u Nici. Napadač sa nožem uleteo je u verski objekat i urlajući “Alahu akbar” ubio je tri osobe, a nekoliko je povređeno.

Ubrzo posle užasa u Nici desio još jedan teroristički napad. Naime, nakon dva sata jedan napadač je vikao “Alahu akbar” i napao grupu policajaca koji su ga upucali i ubili.

Takođe, za sada nepoznati muškarac izbo je danas radnika obezbeđenja u francuskom konzulata u Saudijskoj Arabiji. Policija u Džedi uhapsila je napadača, a povređeni je smešten u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti, prenosi Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija